reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Kamea to czekam na fotki ;) szkoda ze fasoli nie ma, ale teraz masz motywacje do cwiczen, a fasola moze sama sie zjawi jak zajmiesz sie sportem ;)

ja popijam kawke i wcianam strucel serowa

reklama
Amalfi - co ma wisieć nie utonie, jak nie teraz, to następnym razem. A co mówią w klinice? Będziesz się wspomagać, czy na razie idziecie na żywioł?

As - trzymaj się !!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Basiu - malutka twoja jest przesłodka :) Ja dzisiaj mam wizytę ale starć już się mogliśmy i tak też zrobiliśmy. Za 8 dni okaże się, czy jest fasolka, czy jej ni ma.

A ja dalej dziergam, ale zdjęć nie zrobiłam, bo młody zakosił mi kabel do telefonu i i tak ich nie zrzucę. Dzisiaj robię poszukiwania.

Jezu mi znow tempka w gore poszla, normalnie codzien o stopien, juz mam 36,8 a tj jednak moj 20dc , chyba cykl mi sie wydluzyl albo juz nie wiem co

Kamea ja za pol godz na siłownie ide, wiec tez sie odchudzam, ale to mi nie przeszkadza jesc ciast ;-)

Dotka w nocy sie nie spi, bo zycie ucieka;-)
Zjola nic mi w klinice nie mowia, bo przeciez klinika w Polsce a ja nie w Polsce;-), bzykam sie naturalnie, tylko z tego cyklu teraz w ktorym mierze tempke i nie jestem na clo ( bo jak wczesniej mierzylam 4 cykle, to bralam clo), to mi wychodzi ze owulke mam nie tam gdzie byc powinna:szok:

Amalfi jakbys musiala wstawac 5:30 to bys pewnie tez tak dlugo nie siedziala bo czlowiek potem nieprzytomny w dzien :)

mialo byc juz slonce, a tu dalej chmury wrrr

Wiem wiem dotka zartowalam ;-), u mnie tez slonca nie ma, wczoraj bylo. A w przyszlym tygodniu tylko jeden dzien wolny bede miala, szok! Bo sie zamienilam. Nie wiem jak to przezyje:szok:

No to sie urzadzilas :D ja jeszcze 2 dni i weekend, a ma byc pieknie wiosennie prawie 20 stopni, ale na krotko potem znow ochlodzenie ale tak do 12-13st

DOTKA musialam sie zamienic, bo moja mama przybywa do mnie ;-), oj bedzie sie dzialo:-)

A ja juz po silowni i kąpieli, potem na obiadek wychodzimy do nalesnikarni, nie ma jak węglowodany po siłownii;-)

Dotka - bo to jak w tym kawale. Wiesz dlaczego kobiety mają tyle roboty w domu? Bo śpią w nocy i im się odkłada :-D

Amalfi - no to działajcie, a nóż widelec coś z tego wyjdzie. Ja tez zaszłam w ciążę w cyklu, w którym testy wykazywały, że owu nie ma.

Amalfi nalesniczki pycha mmmm, w poprzednich cyklach ostatnio CLO bralas?
Zjola oby Tobie sie udalo teraz, ale byłby kurczaczek wielkanocny :D trzymam &&&

reklama
Dotka - ty wiesz, ze nawet na to nie wpadłam, że byłby prezent na święta. Wiosna, nowe życie się rodzi, alleluja!!! :-) Oby, oby.

Do góry