reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Usunięcie polipa macicy a L4

Madzia Lena12345678

Aktywna w BB
Witam
Jak wyglądała u was sprawa L4 po zabiegu usunięcia polipa w macicy ? Dostawalyscie po zabiegu zwolnienie czy nie ? I na jaki okres ?

reklama
Ja wzięłam wolne tylko w dniu zabiegu. Później już normalnie chodziłam do pracy.

Witam
Jak wyglądała u was sprawa L4 po zabiegu usunięcia polipa w macicy ? Dostawalyscie po zabiegu zwolnienie czy nie ? I na jaki okres ?
Bylam 2 dni w szpitalu. Po zapytali mnie czy chce zwolnienie i ile. Zapytałam ile mogą mi dać- powiedzieli że max 2 tygodnie i o tyle poprosiłam.
Z drugiej strony koleżance w innym szpitalu robili w ramach poradni, krotkibprzyjecoe do szpitala i robili problem żeby dać nawet na kolejny dzień l4. Także jak zawsze- dużo zależy od szpitala i lekarza.

Bylam 2 dni w szpitalu. Po zapytali mnie czy chce zwolnienie i ile. Zapytałam ile mogą mi dać- powiedzieli że max 2 tygodnie i o tyle poprosiłam.
Z drugiej strony koleżance w innym szpitalu robili w ramach poradni, krotkibprzyjecoe do szpitala i robili problem żeby dać nawet na kolejny dzień l4. Także jak zawsze- dużo zależy od szpitala i lekarza.
Ja mam jednodniowy zabieg . Rano się zgłaszam a pod wieczór ma być wypis , ale nie byłam nigdy w tym szpitalu więc nie wiem jak to wygląda

Ja miałam zabieg w jeden dzień i dostałam 2 tyg zwolnienia oraz zalecenia oszczędzania się i unikanie tłumów przez 6 tygodni żeby nie złapać jakiegoś wirusa, czyli rozumiem że tyle organizm się regeneruje nawet po samej narkozie. Ja żygałam 2 dni jak kot

reklama
Do góry