reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ustępowanie miejsca ciężarnym...

siemka
To z zakonnica bomba ! usmialam sie do lez xDDD wiem ze to jest przykre ale smieszne z drugiej strony, ja sama ze strony ksiezy i zakonnic przezylam duzo niemilych sytuacji, wierze w boga a nie w kosciol nie dam im na tace na leprze samochody , nie chodze do kosciola poniewaz nie da sie sluchac tych bzdur <chodzi mi o ogloszenia parafialne albo interpretacja> modle sie sama w domciu i to mi starczy
Co do ustepywania hmm nikt mi jeszcze nie ustapil ale u mnie malo co widac, zdarzylo mi sie ze ekspedietka w sklepie powiedziala do mnie raz " o dzidzia bedzie" i tyle :p moze cos tam widac ale nie wiele
Pozdrawiam

reklama
Ja jakiś czas temu kupiłam sobie lnianą torbę na zakupy. Obrazek poniżej.
Niestety krakowskie społeczeństwo nie reaguje :-(
Ostatnio musiałam usiąść na schodku w tramwaju, jak mi sie słabo zrobiło, nikt nie zareagował a płaszcz miałam rozpięty więc spokojnie można było zauważyć (oprócz torby na ramieniu), że brzuch jest większy niż u większości zasuszonych obecnie nastolatek. No ale cóż... Może to się z czasem odmieni, a może to tylko moje pobożne życzenie...
torba.jpg

Barbra, dziewczyny już wrzucały tą torbę;-):tak:.
Ja komunikacja miejską nie jeżdżę:no: ale na jednym stoisku na bazarze zawsze jakiś owoc od znajomej dostaję żeby jej myszy nie odwiedziły:-D:-D.

to jest przykre jak widzi sie ze kobieta w ciazy zle sie czuje i musi siadac na schodku bo nikt nie laska ustapic miejsca ja jechalam we wszystkich swietych autobusem oczywiscie tlok goraco duszno i myslicie ze ktos ustapil mi miejsca?a w zyciu wszyscy tylko sie patrzyli nawet okna nikt nie otworzyl bo tych siedzacych by przewialo specjalnie wybralam sie popoludniu zeby sie nie cisnac ale niestety ogolnie raz pani chciala mi ustapic miejsca ale akurat juz wysiadalam

ze ktos wogole kobiete ciezarna zauwarzył to powinniśmy miec taki radar zamontowany który w miejscach zatłoczonyc mówi

Uwaga Uwaga kobieta cięzarna proszę zrobic przejscie lub ustąpić miejsca..... Dziękujemy:-D

reklama
Ja cale szczescie nie musze korzytsac z komunikacji miejskiej. Ale za to w szkole ludzie zwalniaja na przerwach dla mnie miejsce, a na korytarzu jest tylko 8 krzeselek. Ale zawsze mowie, ze jestem tylko w ciazy, a nie chora i postoje :) nie jest mi jeszcze ciezko

Do góry