reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ustępowanie miejsca ciężarnym...

no bo kto powiedział, że nasza młodzież to taka zła! może mało roztropne ale dobre chłopaki!! :-)

ja byłam ostatnio w aptece odebrać paczkę z kosmetykami dla małej, pieluchami itp i stała w kolejce dziewczyna a za nią facet, dziewczyna mówi do mnie - "proszę", ja na to, że "dzięki ale poczekam bo mam duże zakupy i trochę mi z nimi zejdzie" na co koleś dawaj zaczął się ładować przed tą dziewczynę :szok: wszyscy w szoku a mój mąż na to: "a co, Pan też w ciąży? bo ta Pani tylko ciężarne przepuszcza" :-)

reklama
ja ostatnio płaciłam rachunki...i było z 6 osób przede mną to jedna babka ustąpiła mi miejsce na krześle :-) dobre i to:-) ale co prawda to prawda ... ludzie jakoś nie mają we krwi tej życzliwości... jak dla mnie to brak słów. A jeszcze jak czasem mi koleżanka opowiada jaki jest problem by ktoś pomógł jej z wózkiem wejść do tramwaju czy autobusu ... odechciewa się po prostu!

haha...ten koleś w aptece bezbłędny:-D

Kurde zobaczcie tak niewiele trzeba, i nawet przy tak błahych sprawach jak zakupy schody człowiek spotyka, a wszyscy zdziwieni, że mało dzieci się rodzi :szok: tylko jak się kobiety w ciąży traktuje masakra :-(

katjusza77 twój emek to bezbłędny tekst rzucił :)
A ja ostatnio jak kupowałam w małym sklepiku kosze wiklinowe i ceny były dość spore, to sama się upomniałam ,, a jaka dziś promocja, bo kobiecie w ciąży się nie odmawia" A co i 6 zł w kieszeni :-D

Aż strach z wózkiem się pakować do tramwaju :confused2:

Wczoraj jechałam w największych korkach z uczelni, kręgosłup mi w dupe wrastał, nogi bolały okropnie, ale oczywiście byłam niewidzialna, uwiesiłam się na rurze i czekałam na wolne miejsce. Niestety 2 razy przegrałam z młodzieżą, wiadomo, zmęczeni po całym dniu szkoły. 3 przystanki przed końcem (czyli jakieś 5 min z 45 min jazdy) wygrałam wyścig do krzesełka z jakąś babcią. Mruczała niezadowolona pod nosem, że ma 72 lata, a ja sobie myślę, że przecież nie wstanę, dookoła pełno młodych ludzi na krzesłach wgapionych w okna i olew na wszystko. Żenada po prostu...

ehhh...to jest takie wk***ące... ja całe życie wszystkim ustępuje miejsca i jak na razie nic z tego nie mam... mój eMek powtarza "nic w przyrodzie nie ginie" ale mam czasami ku temu wątpliwości

reklama
Do góry