reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

UŚMIECHNIJ SIĘ ;))

musze wam to napisac :)przedwczoraj trzymalismy bartusia na kolankach bez pielusi, bo to bylo przed kapila to myslimy sobie : niech sobie chlopak na luzie pobiega ;) no i ogladalam z nim nasze akwarium...on siedzial slodko na moich kolankach. nagle sie dziwnie spiął i.... wyszła kupka! oczywiscie doswiadczona mamusia nie podlozyla nic, i wszystko mialam na spodniach... :)wczoraj tez trzymalam malego bez pieluchy, ale mowie: dzis to juz pieluche podkladamy! no i siedzimy sobie fajniutko i tu nagle.... siusiu!!! nie trzeba dodawac ze pielucha nie wytrzymala i .... wszystko bylo na spodniach (ale nie tych samych :D )

reklama
Dwie kolezanki wracaja po imprezie do domu, a ze wypily sporo zachcialo im sie siusiu. Do domu mialy jeszcze kawalek wiec postanowily wstapic na cmentarz i zalatwic sprawe. Jedna postanowila podetrzec sie wlasnymi majtkami po czym je wyrzucic, druga wstega z wienca.

Na drugi dzien spotykaja sie ich mezowie i jeden mowi do drugiego:

-Ty wiesz co?? Ja tej mojej starej juz nigdy samej na impreze nie puszcze! Ona wczoraj bez majtek wrocila!
-Bez majtek to nic!! Mojej z tylu wstazka wisiala z napisem: Od wszystkich chlopakow z remizy! Nigdy Cie nie zapomnimy!!!

:-D :-D :-D

Przychodzi facet do pubu, kładzie 100 złotych na barze i mówi do barmana:
- Nalej mi, bo zaraz padnę! Dowiedziałem się dzisiaj, że mój ojciec jest
gejem.
Za dwa tygodnie ten sam facet przychodzi, kładzie forsę i mówi:
- Nalej, bo zaraz padnę! Dowiedziałem się, że mój brat jest gejem.
Po tygodniu facet znów przychodzi i bez słowa kładzie 100 złotych na
blacie.
- Czy jest ktoś w twojej rodzinie, kto sypia z kobietami? - pyta go
barman.
- Tak, moja żona. Właśnie się o tym dowiedziałem...

reklama
:-D :-D :-D

Przychodzi facet do pubu, kładzie 100 złotych na barze i mówi do barmana:
- Nalej mi, bo zaraz padnę! Dowiedziałem się dzisiaj, że mój ojciec jest
gejem.
Za dwa tygodnie ten sam facet przychodzi, kładzie forsę i mówi:
- Nalej, bo zaraz padnę! Dowiedziałem się, że mój brat jest gejem.
Po tygodniu facet znów przychodzi i bez słowa kładzie 100 złotych na
blacie.
- Czy jest ktoś w twojej rodzinie, kto sypia z kobietami? - pyta go
barman.
- Tak, moja żona. Właśnie się o tym dowiedziałem...
:-D :-D :-D :-) :-) :-) suuuper...........

Do góry