reklama
Rozwiązanie
Oby tak było! Boże kamień z serca by mi spadł. Fakt, byłam trochę zestresowana przed wejściem bo czułam drętwienie rąk i nóg a zawsze tak to się objawia, dodatkowo w trakcie badania bąbel nie współpracował, w końcu się zdenerwował, że go lekarz puka tym aparatem, zaczęło szaleć, odnosiłam wrażenie, że jakby mogło to by się popłakało Jak raz lekarz „uderzył” aparatem to serduszko nagle pokazało 191. Musiało się maleństwo przestraszyć, bo pewnie już odbiera te wszystkie wibracje A wiadomo, zdenerwowane dziecko, zdenerwowana matka Bardzo chciałabym żeby było jak mówisz. Czyli czekać cierpliwie... Postaram się Bardzo Ci...To mogło być chwilowe. Spokojnie. Nawet Twoje nerwy mogły na to wpłynąć w tym momencie. Trzymam kciuki
W 32 , a na badaniu w 26 tyg sprawdzili mi te przepływy i mówili że trochę gorszy jest w prawym jajnikuA w którym tygodniu jesteś?
reklama
reklama
No właśnie nie , zastanawiam się czy nie iść do innego sprawdzić , to kazdy ginekolog może sprawdzić ??I od tamtej pory nie sprawdził??? No mi na każdej wizycie w tym terminie , bo mówił że to naj ważniejsze i ilość wód plodowych