reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

No to super Dominique ze wszystko ok i dzidzia zdrowa..ja jutro mam wizyte u gina no i usg mam nadzieje. ze teraz sie moje dziecko ładnie ustawi i bedzie widac co ma miedzy nóżkami..hehe pozdrawiam!

reklama
Dominique, gratuluje sliczniutkiej, zdrowiutkiej kruszynki! Oby tak dalej!!

Ja mam kolejne USG we wtorek o godz. 18 w Katowicach. Juz nie moge sie doczekac, chociaz sie denerwuje troszke czy wszystko bedzie w porzadku...Bo to jest to specjalistyczne, skierowane przede wszystkim na serduszko i inne organy wewnetrzne maluszka, przeplywy krwi itd. Doszlam do wniosku, ze skoro istnieje mozliwosc upewnienia sie czy na pewno wszystko jest ok, to skorzystam...

Dominique super ze dzidzia zdrowa. No i jaka juz duza! Gratulacje!

Sandra nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze.

Własnie wrociłam od gina i na 90% bede mieć córeczke! (no jajek tam widac nie było) jupi!! zdrowa ,sporo urosła wazy 740g i kręci sie jak szalona..pozdrawiam!

239649l9bk.gif
JAAGA
Gratuluję dziewczynki
!

Sierpniowe babeczki górą! :)

reklama
Do góry