reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Usg chłopak czy dziewczynka

Witam w 19 tygodniu ciąży dowiedziałam się ze będę miała dziewczynkę w 20 tyg okazało się jednak , że to chłopak. Sama już nie wiem bo na jednym usg widać na pewno dziewuche a na drugim chłopca. Może to pempowina ?? Może ktoś mi pomoże rozwiązać ta zagadkę

Załączniki

• 4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    596,4 KB · Wyświetleń: 41 339
  • 4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    596,4 KB · Wyświetleń: 22 869
reklama
Rozwiązanie
Cześć dziewczyny proszę was o ocenę zdjęcia usg... Miesiąc temu zapowiedzieli mi syna a 4 grudnia na połówkowym ze córka... Trochę mam mętlik w głowie 😞
Ja mam juz core chciałabym miec synka tymbardziej ze to napewno ostatnie dziecko myslicie ze z tej bulki moze sie okazazac jeszcze chlopiec dorosnie tam cos czy sie ukrylo? ludzic sie czy nie to usg bylo prywatne 3d/4d na suoper sprzęcie podobno ja sie nie znam ale cena tez mowila za siebie..
No niestety nie jest to takie proste , wiadomo że chciało by się mieć parkę, mam to szczęście że nam się udało . Lecz z perspektywy czasu chyba jednak rodzeństwo tej samej płci się lepiej dogaduje. Jeżeli będzie córeczka będą miały super więź , wspólny pokój , sekrety , plany nie ma tego złego. Mam syna i córeczkę i w ogóle się nie dogadują i nie chcą się razem bawić on ciągnie do chłopców , ona do dziewczynek , a w domu ciągle sprzeczki 😁😅
Sama też mam brata i siostrę. Siostra jest dużo starsza ode mnie , a bardzo jesteśmy za sobą , z bratem nieszczególnie utrzymujemy kontakt. Mój mąż ma też sióste i ja mam z nią lepszy kontakt niz on 🤷 😜

reklama
No niestety nie jest to takie proste , wiadomo że chciało by się mieć parkę, mam to szczęście że nam się udało . Lecz z perspektywy czasu chyba jednak rodzeństwo tej samej płci się lepiej dogaduje. Jeżeli będzie córeczka będą miały super więź , wspólny pokój , sekrety , plany nie ma tego złego. Mam syna i córeczkę i w ogóle się nie dogadują i nie chcą się razem bawić on ciągnie do chłopców , ona do dziewczynek , a w domu ciągle sprzeczki 😁😅
Sama też mam brata i siostrę. Siostra jest dużo starsza ode mnie , a bardzo jesteśmy za sobą , z bratem nieszczególnie utrzymujemy kontakt. Mój mąż ma też sióste i ja mam z nią lepszy kontakt niz on 🤷 😜
No pewnie bedzie cora to bedzie nic nie zrobimy ważne aby zdrowo sie urodziła. Maz sie cieszy tzn bylo mu to obojetne co bedzie a to ja sie nakrecilam na chłopaka i przez to czuje sie strasznie zdezorientowana boje sie ze ten niesmak mi pozostanie do konca zycia no i ciagle gdzies jestem za myslami od momentu tego usg i sie ludze ze a moze jednak .. No ale raczej to nie możliwe dr tak obracala w tym komputerze ze raczej wszystko dokladnie widziala szkoda ze nie dopytalam czy mozliwosc jest taka czy aby cos tam za miesiac nie dorosnie w sensie czy poorostu nie schowal sie gdzies ten siusiaczek 🙈

Ja mam juz core chciałabym miec synka tymbardziej ze to napewno ostatnie dziecko myslicie ze z tej bulki moze sie okazazac jeszcze chlopiec dorosnie tam cos czy sie ukrylo? ludzic sie czy nie to usg bylo prywatne 3d/4d na suoper sprzęcie podobno ja sie nie znam ale cena tez mowila za siebie..
U mnie w rodzinie byl przypadek że wszyscy (różni lekarze) i wszystko nawet 3d/4d, w Krakowie w jakiejś prywatnej przychodni, pokazywało chłopaka, miesiąc przed porodem w szpitalu okazało się że dziewczynka. W dodatku wcale nie było to tak dawno, bo mała skończyła dwa latka.
Prawda jest taka że nawet najlepszy sprzęt czasami zawodzi.

U mnie w rodzinie byl przypadek że wszyscy (różni lekarze) i wszystko nawet 3d/4d, w Krakowie w jakiejś prywatnej przychodni, pokazywało chłopaka, miesiąc przed porodem w szpitalu okazało się że dziewczynka. W dodatku wcale nie było to tak dawno, bo mała skończyła dwa latka.
Prawda jest taka że nawet najlepszy sprzęt czasami zawodzi.
O to jest moze nadzieja he ja mam usg teraz we wtorek zobaczymy co moj lekarz powie na polowkowym badaniu 😊 ps troche sie pogodzilam juz ze moze byc to corka.. W sumie jakos wgl nie mysle o plci bo właśnie naczytalam sie o tylu pomylkach ze lepiej do dziecka odnosic sie poki co jako poprostu ,, dziecko,, niz syneek czy corcia bo na tym etapie moze wyjsc z tego tak naprawde niezla kinder niespodzianka 🙊😊

A co myślicie o moich fotkach? Lekarz wczoraj powiedział ze coś wystaje wiec na 80 procent chłopak ale nie jest pewny, ja po obejrzeniu setek zdj z rozpoznaniem płci jestem pewna ze widzę hamburgera i wyrostek w dół :) siusiaki jednak maja węższe jajeczka i siuski widocznie wystają a to bardziej na wargi wyglada. Co myślicie?

Załączniki

• 4379537F-7CA1-4CAB-9363-EB09E70DE30D.jpeg
    4379537F-7CA1-4CAB-9363-EB09E70DE30D.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 176
Chłopak czy dziewczynka?
W 13 tygodniu lekarz mówił że raczej chlopczyk

Załączniki

• Screenshot_20230325_120326_Gallery.jpg
    Screenshot_20230325_120326_Gallery.jpg
    236,5 KB · Wyświetleń: 121
  • Screenshot_20230325_120412_Gallery.jpg
    Screenshot_20230325_120412_Gallery.jpg