reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Zuza, Kornelka BOMBA!!!!!!!!:tak:, ale wam zazdroszczę, ja może w przyszłym tygodniu będę mogła wszystko rozłożyć w końcu jak skończą się prace remontowe- przynajmniej te kurząco/syfiące :wściekła/y::baffled:

Harsh - przepraszam, też się uśmiechnęłam :-D, w sumie może nawet bardziej z reakcji dziewczyn .... :zawstydzona/y:

reklama
Harsh taka wanna bez korka to,, bardzo praktyczna":-D sorry ale sobie wyobraziłam jak K zatyka , a Ty myjesz dzicię.:tak:
Dziewczyny super , już łóżeczka czekają na lokatorów, ciekawe jak długo ??:happy:

Harsh czyli nie bedzie wanna tylko brodzik z szybkim odpływem więc po co sie martwić?

pochwale sie glupota....kupilam wanienke z zatyczka i ja zgubilam...najwyzej K. bedzie paluchem zatykal :-D

:-D:-D chyba wiekszosc z nas sprobowala to sobie wyobrazic ;-)
My tez dzis kupilismy wanienke, najpierw Bartoszek powiedzial,ze dzidzia bedzie sie w niej kapac,ale potem zmienil zdanie, wziol sobie wanienke ,wlozyl kilka zabawek, usiadl w niej i stwierdzil,ze to jego lodka i on bedzie w niej plywal :-D:-D
musmy wyciagnac z 'kanciapki' jego stara wanienke i niech sie bawi :-D

zuza- cornelka-slicze wasze dzieciaczki bedą miały łożeczka;DD

HARSh-ZDARZA SIE HAHAH teraz za kazdym razem przed kompiela cała paczke gum musisz rzuć zeby dziurę zapchac

ruda dzieciaki uwielbiają takie akcesoria:-D moja Hania lubuje się ostatnio w kartonach, wchodzi do środka z zabawkami i się bawi:-)
Hars no to szykują się u Was rodzinne kapiele, każdy będzie miał jakąś funkcje do wypełnienia;-) na poważnie to życze żebyś znalazła to cudo co sie zapodziało, albo wymyśliła czym tu ten korek zastąpić:tak:
Zuza, Cornellka jak miło patrzeć na gotowe kąciki dla maluszków, dla Hani też stał przygotowany na dużo przed porodem, teraz wszystko wygląda inaczej... ale w ten weekend zrobimy przemeblowanie w małym pokoju który przejmie rolę naszej wspólnej sypialni ( choć trudno mi sobie wyobrazić nasza czwórkę w jednym pokoju) i wtedy wstawimy łóżeczko dla Zosi:-)
aga_cina szykuje się wielkie urządzanie:-) czekamy na efekty:tak:

zuza, corlnelka - sliczne te wasze kaciki dla maluszkow:-) posciele swietne...widze ze na baldachimki wiecej mamus sie skusilo:-) ja rowniez sie skusilam:-) ale pierw musze kupic baterie do aparatu, bo juz wyczerpane:-)

reklama
:-D:-D chyba wiekszosc z nas sprobowala to sobie wyobrazic ;-)
My tez dzis kupilismy wanienke, najpierw Bartoszek powiedzial,ze dzidzia bedzie sie w niej kapac,ale potem zmienil zdanie, wziol sobie wanienke ,wlozyl kilka zabawek, usiadl w niej i stwierdzil,ze to jego lodka i on bedzie w niej plywal :-D:-D
musmy wyciagnac z 'kanciapki' jego stara wanienke i niech sie bawi :-D

No wlasnie w taki sposob zgubilam ten korek... Gdy my meblowalismy sypialnie Olaf bawil sie w nowej 'lodce'... Na szczescie to jest taka tania..
Pinka, ty sie smiejesz, a ja juz serio rozwazalam kupno gumy do zucia i zakorkowanie wanienki na stale haha... K. oczywiscie stwierdzil, ze to lepiej sylikonem, ale co ja tam o sylikonach mam niby wiedziec....

Do góry