reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Lokata- tez za rozem nie przepadam ale to co zakupilac wyglada slicznie.
harsh- sliczna posciel no i to 3 cie zdjecie to jeszcze nie widzialam takich ala spioszkow- zarabiste.
Skad je masz?

ebay ;) Razem z otulaczkiem cale £5.50.. Generalnie to jest niby specjalnie do fotelikow i wozkow, zamiast kocyka, zeby dziecku bylo cieplo i zeby sie nie odkrywalo...Gdzies w drodze mam jeszcze taka pszczolke :)

A jesli chcesz nowe, to 19.99 z toys'r'us...ale jak dla mnie to drogo...
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-U...Accessories/Car-Seat-Cosy-Wrap-Bear-(0069364)

reklama
Fajnie że podobają się Wam Nasze zakupki :-)

Pabella ... w sumie to już mamy wszystko dla Małej ... dla mnie do szpitala też ... musze sie zebrać i zacząć pakować torbe.
Aaa ... jedyne co to musimy kupić nową szafę na ubrania dla Małej bo nie mam gdzie tego trzymać.

pochwalcie się dziewczyny jakie oświetlenie lanujecie do pokoików maluszków? jakie zakupiłyście? ... bo ja chcę teraz kupić...ale w sumie tyle tego na rynku że głupieję:-)

Futrzak, jak naładuję aparat, to zrobię fotę żyrandolika z pokoju Stelli i wstawię.

A czy narzekałam już, że te #$%!@^&* łóżeczko i kołyska jeszcze nie doszły i będą z końcem lutego dopiero?! Ja zawału dostanę do tego czasu. Tyle dobrego, że chociaż fotel do karmienia został zrobiony w tempie ekspresowym, więc może moje dziecko nie będzie miało gdzie spać, ale jeść dostanie!

Harsh
, otulaczek bombastyczny!!!!!

Katjusza śliczny pokoik :D A Wy tam śpicie czy będziesz dochodzić??

Hars super - Olo już się przymierza do kołysania :D

Lokata zaszalałaś, fajny ten leżaczek :)

Bosa nie stresuj się, najwyżej Stellka prześpi kilka nocy w wypasionym wózku :)

Muszę się wreszcie zmobilizować i też Wam pokazać, co udało mi się wykombinować, mimo że kącik planowałam w sypialni, a wyszło w pustym pokoju.. Ale to nie dzisiaj, bo eMek nie powiesił mi jeszcze kosza pod sufitem..

Bosa - spokojnie...bo z takimi nerwami to urodzisz zanim łóżeczka dojadą:-D

Harsza
- dobrze rozumiem że masz tylko oświetlenie nasufitowe a żadnej małej stojącej lampki?

reklama
Hars ja już kilka miesiecy temu zakochałam się w tym motylkowym oświetleniu i przegrzebałam neta i zwiedziłam wszystkie sklepy w okolicy i nie znalazłam nawet podobnego:((( ja też chcę taki!

Do góry