reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Katjusza, Futrzaczku - dziękuję bardzo:> właśnie w przyszłym tygodniu przyjeżdża moja mama, i chce jechać do Ikei więc może uda się ją naciągnąć na mały prezencik:D

Pastela, super, ze napisałaś o tej promocji, bo też chciałam od dawna taki fotel! W środę jedziemy z M kupić, bo promocja jest do 2 lutego :)

harsh dziękuję za dobre chęci:tak: futrzak mnie uświadomiła, że skoro mam łóżeczko 60x120 to pościel muszę kupić 90x120 więc problem z głowy;-)

co do foteli to ja się zdecydowałam na Ektorpa z IKEA tylko strasznie drogi:confused2: ale mega wygodny...
....w tym co pokazujecie próbowałam Zosię karmić i przeszkadzały mi podobnie jak patik - drewniane oparcia, ale może Wam będzie wygodnie:-)

no i ja też wreszcie pościel wybrałam
3cz_paskif.jpg

pestusia dzięki za fotkę:-) rzeczywiście jak na fotel xxl to jest niski, , na tych zdjęciach z allegro wyglądał zupełnie inaczej... pewnie wygodny ale nie do karmienia...
madzikm śliczna ta pościel, ja mam po Hani też z motywem tych dwóch serduszek ale w kolorze jednolitym kremowym, a ta jest po prostu boska:-)

patik - a z poduszką do karmienia próbowałaś?
pestusia - w sklepie tata testowal fotel, bo bał się, że fotel się pod nim załamie, no ale dał radę i było stabilnie hehe pod tą 'płozą' przednią sa ograniczniki, aby nie bujnąć się do przodu ;-) idź do sklepu i sama przetestuj, bo wiadomo każdemu odpowiada co innego.
Wiktor też nieźle wytestował fotel ... skacząc po nim ...
oj W. woła i nie daje pisać grrr

reklama
Cudna ta pościel!

A jak mi oparcia w fotelu będą przeszkadzać, to sobie zamienię z fotelem, który stoi w naszym pokoju, jest wielki i mięciutki, w ciąży mi się w nim najlepiej siedzi i uwalnia mnie nieco od bólu pleców :tak: a ten z Jyska jest fajny do siedzenia i niewielki, bo ten co mamy to kupę miejsca zajmuje w naszym małym mieszkanku. Tak czy siak potrzebuję drugi fotel do jednego z pokoi, a ten mi się podoba ;-)

Do góry