reklama
onanana
Fanka BB :)
Julianna ślicznie!!! Tak przytulnie i milutko:-) Moja torba też mniejsza ale ja nie potrzebuję rzeczy dla małej (tylko pieluchy i chusteczki). I wychodzę z założenia że D. mi doniesie czego mi będzie brakowało Chyba muszę też już powoli wykańczać pokoik mojej królewny, bo Wam zazdroszczę że macie już tak ładnie
Anek82
Julianna - ale macie wszystko odpicowane!!! Przemyślane, funkcjonalne i w ogóle ochy i achy - widać, że zorganizowana z Ciebie mamuśka - zazdroszczę.
Anek82
Julianna mnie natchnęła i też się pochwalę;-) Pamiętam jak na początku zarzekałam się, że ZERO RÓŻU itd. a tu się okazało, że mój B. to będzie taki "różowy tata" i aż mnie zakrzykuje, że Zosia ma mieć różowo i już i, że "on nie pozwoli, żeby ktoś na jego córkę kiedykolwiek powiedział = jaki ładny chłopczyk" i ma mieć różowo i słodko... Coś mi się wydaję, że stereotyp CÓRUSIA TATUSIA sprawdzi się u nas w 100%;-) A tym czasem looknijcie na kącik Zosi u nas w pokoju. Ściana Zosi w kolorze wrzosowa dolina a reszta ścian jest ciemno szara... wszystkie meble (poza łóżeczkiem, które dostaliśmy) są białe.
Anek Pięknie i bardzo bardzo funkcjonalnie Mała księżniczka będzie miała wygodnie i przytulnie !! Gdybym miała większy wpływ na mojego łobuziaka, i w tej chwili mam na myśli partnera , to też bym miała pomalowane ściany na jakiś fajny kolorek, ale niestety, zabiera się do wszelkich remontów, jak pies do jeża, więc wytrzymam z tym co mam
onanana
Anek czy ja bym mogła się na chwilkę zdrzemnąć w kąciku Zosi?? jest tak słodko i przytulnie że na pewno będzie jej bardzo dobrze!!! I szczerze to mi się różowy kolor dla dziewczynki bardzo podoba!! Moja mała w pokoju póki co różu nie ma za bardzo ale ciuszków różowych ma od groma i wszystkie są słodziutkie!!
Anek82
Anek Pięknie i bardzo bardzo funkcjonalnie Mała księżniczka będzie miała wygodnie i przytulnie !! Gdybym miała większy wpływ na mojego łobuziaka, i w tej chwili mam na myśli partnera , to też bym miała pomalowane ściany na jakiś fajny kolorek, ale niestety, zabiera się do wszelkich remontów, jak pies do jeża, więc wytrzymam z tym co mam
Ehsss wiem o czym mówisz. Mój B. budowlaniec od elewacji i wykończeń a 2 pokoje malował chyba 3 tygodnie... razem z klejeniem szukaterii, zakładaniem karniszy itd... szewc bez butów jednak chodziale w końcu się doczekałam końca. Ale co d mojego (wcześniej niedobrego partnera) to fakt spisał się na medal -cały remont on, wszystkie meble z IKEI złożył sam (a puzzle są niezłe z tego), złożył i ubrał sam łóżeczko i wyprasował caluśką wyprawkę! Wszystko: ciuszki, pościel, nawet moje koszule do szpitala ;-)
Dziewczyny - wklejajcie zdjęcia kącików dla Waszych bąbli - tak fajnie się to ogląda. Przecież zaraz zaczniemy wklejać zdjęcia samych maluszków...jaaaaacie
reklama
Ehsss wiem o czym mówisz. Mój B. budowlaniec od elewacji i wykończeń a 2 pokoje malował chyba 3 tygodnie... razem z klejeniem szukaterii, zakładaniem karniszy itd... szewc bez butów jednak chodzi
Mój też budowlaniec, co śmieszniejsze specjalizuje się w wykańczaniu pomieszczeń- tynki, regipsy, szpachla, MALOWANIE... Ma nawet specjalną maszynę, natryskową, do malowania tylko chęci brak
I popieram, wklejać zdjęcia kącików !! Póki to jedyne, czym możemy sie pochwalić poza brzuszkami ! Bo lada moment dołączymy do Ponko, Agutka i reszty rozpakowujących się i już nie będzie czasu na fotografowanie mieszkania