reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Gola pokoik jest cudowny Aż mi szkoda, że ja nie mam gdzie pokoiku dla małej zrobić tylko muszę taki kącik dla niej zrobić i narazie nie mam gdzie... ale z biegiem czasu coś będę musiała wymyśleć. Pięknie urządziłas Poli pokoik Bardzo mi się podoba
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola sliczny pokoik urzadziliscie waszej Poli,kolorki sa tak swietnie dobrana,slicznie :-)
reklama
Sara_R
Fanka BB :)
Dziewczyny, meble skręcone, ściany wymalowane (kolor wyszedł jak brudny róż na foto, ale w rzeczywistości jest jak kakao i druga ściana kremowa, są jaśniejsze niż na zdjęciach i bardziej pastelowe - coś jak na zdjęciu 4tym, ale jeszcze ciut jaśniejsze), łóżeczko będzie stało pomiędzy szafą , a komodą a nad nim literki
Brakuje jeszcze dodatków, będą inne firany i nie będzie zasłon, muszę zamówić rolety i na drugą ścianę pójdzie jeszcze sofa, nad nią półeczki. I jeszcze chciałabym czarny ażurowy stoliczek ,ale nie wiem czy będę mieć kaskę.
POścielka tylko przymierzona - to ta którą dostałam od kuzynki mamy, muszę ją uprać jeszcze, nie wiem co z ochraniaczem, jak go wyprać żeby nic się nie stało, jedynie w rękach, zamówię jeszcze jedną w razie gdyby ta była w praniu. Muszę jeszcze wyprać masę ubranek, bo zawiesiłam tylko śpiworki, kombinezoniki, dresiki itp.
Pokoik bardzo gustowny i CUDOWNY, ale strasznie dorosły, mało dziecięcy. Dla mnie piękny, ale uważam, że dzieci mają prawo do RADOŚCI i KOLORÓW. Niestety coraz bardziej popularna jest tendencja urządzania dziecięcych pokoi dla RODZICÓW a nie dla dzieci. Przepraszam, ale takie jest moje zdanie, pokoik jest smutny, mało w nim ŻYCIA.