reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoik/kącik dla Maluszka

reklama
Dziękuję kochane, ja się cieszę bardzo, że mogliśmy jej pokoik przygotować - i mój brat w czerwcu zwolnił swój pokój

Gola pokoik jest cudowny;) Aż mi szkoda, że ja nie mam gdzie pokoiku dla małej zrobić tylko muszę taki kącik dla niej zrobić i narazie nie mam gdzie... ale z biegiem czasu coś będę musiała wymyśleć. Pięknie urządziłas Poli pokoik;) Bardzo mi się podoba;)

Gola pokoik przepiękny! Nie moge się doczekać efektu końcowego. Az zazdroszczę takiego osobnego pokoiku i takiej szfy i w ogóle...ech.

Margana a ja Wam własnych mieszkanek, domów. Wolałabym mieć pokój z kuchnią - kawalerkę, ale sami żebyśmy byli, uwierz mi ;)

Gola wierzę, bo ja tez tylko o tym marzę;-)My właśnie mieszkamy z rodzicami i dlatego musimy sie cisnać w jednym małym pokoiku.

reklama
Dziewczyny, meble skręcone, ściany wymalowane (kolor wyszedł jak brudny róż na foto, ale w rzeczywistości jest jak kakao i druga ściana kremowa, są jaśniejsze niż na zdjęciach i bardziej pastelowe - coś jak na zdjęciu 4tym, ale jeszcze ciut jaśniejsze), łóżeczko będzie stało pomiędzy szafą , a komodą a nad nim literki:)
Brakuje jeszcze dodatków, będą inne firany i nie będzie zasłon, muszę zamówić rolety i na drugą ścianę pójdzie jeszcze sofa, nad nią półeczki. I jeszcze chciałabym czarny ażurowy stoliczek ,ale nie wiem czy będę mieć kaskę.
POścielka tylko przymierzona - to ta którą dostałam od kuzynki mamy, muszę ją uprać jeszcze, nie wiem co z ochraniaczem, jak go wyprać żeby nic się nie stało, jedynie w rękach, zamówię jeszcze jedną w razie gdyby ta była w praniu. Muszę jeszcze wyprać masę ubranek, bo zawiesiłam tylko śpiworki, kombinezoniki, dresiki itp.

Pokoik bardzo gustowny i CUDOWNY, ale strasznie dorosły, mało dziecięcy. Dla mnie piękny, ale uważam, że dzieci mają prawo do RADOŚCI i KOLORÓW. Niestety coraz bardziej popularna jest tendencja urządzania dziecięcych pokoi dla RODZICÓW a nie dla dzieci. Przepraszam, ale takie jest moje zdanie, pokoik jest smutny, mało w nim ŻYCIA.

Do góry