reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoik/kącik dla Maluszka

reklama
Margana mam takie samo łóżeczko tylko niebieskie. Widzę, że pięknie sie prezentuje.Jeszcze nie rozłożyłam więc dokładnie obejrzałam u Ciebie:-D
Widzę, że fajniutkie?

Onanana mogę tylko pozazdrościć takiego pokoiku, ja niestety tylko kącik w sypialni mogę zrobić. Ślicznie u Was to wygląda!
Sara ten kącik w łazience jest super! Żałuję, że nie pomyślałam o takim rozwiązaniu!!!
Margana u mnie też tylko kącik, każdy ma tak jak może sobie pozwolić! Mała ma śliczniutko, widzę lampkę z Ikei, też tam kupowałam, tylko ja mam wżabki:-)

Hej kobiety.
Wszystkie kaciki i pokoiki sa sliczne. Kazdy inny ,i w kazdym brakuje.. malenstwa.
Ja dzis urzadzalam Olusiowy pokoj troche. Walczylam z pokrowcem na kanapie( bede na niej spala na poczatku- rozklada ie jak lozko) , ubralam lozeczko i poustawialm troche zabawek. Oczywiscie nie jest gotowy. Brakuje firanek , Olusiowej moskitiery ,przewijak pusty, lampki brak , jakies jeszcze mile dekoracje ,moze jakis kwiatek, do klosza dowiesze kilka mini misiow, itd .. ale tak sie dzis napracowalam ,ze musze sie pochwalic.

Załączniki

• Bild 002.jpg
    Bild 002.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 192
  • Bild 003.jpg
    Bild 003.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 195
  • Bild 004.jpg
    Bild 004.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 196
  • Bild 005.jpg
    Bild 005.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 200
  • Bild 006.jpg
    Bild 006.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 184
  • Bild 007.jpg
    Bild 007.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 184
Winki jest cudnie!!! i to ty mówiłaś,ze nie masz kompletnie pomysłu???? Jedna tylko moja uwaga,ze przydałoby się mieć komodę z ubrankami zaraz obok przewijaka,zeby było łatwiej:tak:
Onanana naprawdę uroczo.Bardzo mi się podoba
Margana bardzo przytulny kącik:tak:
Sara wasze łózeczko tez się pięknie prezentuje i ten kącik w łazience super pomysł.

reklama
Mnie podoba się pokój dla dziewczynki pomalowany na lekki róż, ale może być też inny kolor.
Np.: żółty - słoneczny.
Ważnym elementem są meble dla dzieci.
Powinny być raczej dopasowane pod względem kolorystycznym między sobą.
Moim zdaniem meble dla dzieci powinny także być w wesołych kolorach, a nie np.:
w beżu czy brązach.

W zupełności się z Tobą zgadzam!!! Ale widzisz, każdy ma inne zdanie oraz gust, każdemu co innego się podoba.
Ja jutro odbieram meble dla Natana, wszystko zależy jak się z mężem uwiniemy ze składaniem, są dwie komody, duża szafa i łóżko. Jak poskładamy to wrzucę zdjęcia.

Do góry