reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoik/kącik dla Maluszka

reklama
Margana mam takie samo łóżeczko tylko niebieskie. Widzę, że pięknie sie prezentuje.Jeszcze nie rozłożyłam więc dokładnie obejrzałam u Ciebie:-D
Widzę, że fajniutkie?

Onanana mogę tylko pozazdrościć takiego pokoiku, ja niestety tylko kącik w sypialni mogę zrobić. Ślicznie u Was to wygląda!
Sara ten kącik w łazience jest super! Żałuję, że nie pomyślałam o takim rozwiązaniu!!!
Margana u mnie też tylko kącik, każdy ma tak jak może sobie pozwolić! Mała ma śliczniutko, widzę lampkę z Ikei, też tam kupowałam, tylko ja mam wżabki:-)

Hej kobiety.
Wszystkie kaciki i pokoiki sa sliczne. Kazdy inny ,i w kazdym brakuje.. malenstwa.
Ja dzis urzadzalam Olusiowy pokoj troche. Walczylam z pokrowcem na kanapie( bede na niej spala na poczatku- rozklada ie jak lozko) , ubralam lozeczko i poustawialm troche zabawek. Oczywiscie nie jest gotowy. Brakuje firanek , Olusiowej moskitiery ,przewijak pusty, lampki brak , jakies jeszcze mile dekoracje ,moze jakis kwiatek, do klosza dowiesze kilka mini misiow, itd .. ale tak sie dzis napracowalam ,ze musze sie pochwalic.

Załączniki

• Bild 002.jpg
    Bild 002.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 185
  • Bild 003.jpg
    Bild 003.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 191
  • Bild 004.jpg
    Bild 004.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 188
  • Bild 005.jpg
    Bild 005.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 192
  • Bild 006.jpg
    Bild 006.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 178
  • Bild 007.jpg
    Bild 007.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 180
Winki jest cudnie!!! i to ty mówiłaś,ze nie masz kompletnie pomysłu???? Jedna tylko moja uwaga,ze przydałoby się mieć komodę z ubrankami zaraz obok przewijaka,zeby było łatwiej:tak:
Onanana naprawdę uroczo.Bardzo mi się podoba
Margana bardzo przytulny kącik:tak:
Sara wasze łózeczko tez się pięknie prezentuje i ten kącik w łazience super pomysł.

reklama
Mnie podoba się pokój dla dziewczynki pomalowany na lekki róż, ale może być też inny kolor.
Np.: żółty - słoneczny.
Ważnym elementem są meble dla dzieci.
Powinny być raczej dopasowane pod względem kolorystycznym między sobą.
Moim zdaniem meble dla dzieci powinny także być w wesołych kolorach, a nie np.:
w beżu czy brązach.

W zupełności się z Tobą zgadzam!!! Ale widzisz, każdy ma inne zdanie oraz gust, każdemu co innego się podoba.
Ja jutro odbieram meble dla Natana, wszystko zależy jak się z mężem uwiniemy ze składaniem, są dwie komody, duża szafa i łóżko. Jak poskładamy to wrzucę zdjęcia.

Do góry