reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoik/kącik dla Maluszka

Mnie podoba się pokój dla dziewczynki pomalowany na lekki róż, ale może być też inny kolor.
Np.: żółty - słoneczny.
Ważnym elementem są meble dla dzieci.
Powinny być raczej dopasowane pod względem kolorystycznym między sobą.
Moim zdaniem meble dla dzieci powinny także być w wesołych kolorach, a nie np.:
w beżu czy brązach.
"reklama ukryta"........

reklama
Margana, Sara super kąciki - już się nie mogę doczekać zdjęć z dzidziami w łóżeczkach!! :) Brawo dziewuszki!
winki śliczny pokoik !! Tapeta jest obłędna i wszystko idealnie pasuje :) Uwielbiam takie jasne wnętrza!!

Winki - toż to wygląda, jak wycięte z katalogu o wystroju z IKEA (poznałm komódkę do przewijania - moja siostra ma taką samą). Wszystko dopasowane i dopieszczone. PRZEPIĘKNIE!

reklama
Oto po części urządzony pokoik dla naszego Korneliusza:
1 foto łóżeczko i wózek po córce - nie kupowałam nowego.
2. foto komódki na ubrania (zapytacie pewnie czemu ciemne - bo nie chce zmieniać ich za 2 lata na inne uwielbiam brązy)nad nimi jeszce będą półeczki zamiast ramek i część zabawek jeszcze pochowam -muszę dokupić komodę taką samą jak ta z szufladami bo się nie mieścimy.
3 foto druga strona pokoju jeszcze przemalowanie szafeczki na brąz.

Załączniki

• Kopia IMG_0759.jpg
    Kopia IMG_0759.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 182
  • Kopia IMG_0761.jpg
    Kopia IMG_0761.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 178
  • Kopia IMG_0762.jpg
    Kopia IMG_0762.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 177
Ostatnia edycja:
Do góry