Dziewczyny u Was pokoje dla Maluchów to takie z prawdziwego zdarzenia! Wszystkie super.
My niestety zaszaleć nie możemy, bo wynajmowane, ale jak patrzę na Wasze, to co poniektórym zazdroszczę.
Goko cudne te naklejki! Chętnie bym takie widziała u siebie, no ale w takiej sytuacji nic z tego
U nas za bardzo Maluszkowo nie będzie. Mamy wstawione łóżeczko do naszej sypialki i tyle. Łóżeczko z szafkami i szufladkami więc Bąbel nawet osobnej komody nie potrzebuje. Przy łóżeczku są wszystkie rzeczy do pielęgnacji, ciuszki schowały się w szafie, maskotek nie kupujemy, pewnie Mała podostaje w prezentach a jak nie to zdążymy kupić jak będzie ciut większa.
Na razie nie pompowałam maty do pielęgnacji, żeby się nie kurzyła, więc nawet nie ma co pokazywać, wanienka też dopiero we wtorek będzie
Moja siostra obiecała kupić Marysi karuzelę z projektorem na łóżeczko plus w pokoju jest lampka nocna więc żadnych dziecinnych lampek nie będzie. Pościeli nie widziałam, ale teściowa szyła, więc na pewno nie będzie nic z dziecięcych wzorów.
Także my się pokażemy dopiero z Maluszkiem, wtedy będzie to jakoś ogarnięte, a tak to niby wszystko jest, a nic w całości ;-)
Ciekawe, czy teściowie zdążą dowieźć pościel i materacyk zanim Maluszek się zjawi na świecie
Mają nas odwiedzić za tydzień, o ile nic nie wypadnie, bo tradycyjnie przyjeżdżają na rogale świętomarcińskie