reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoik dla maluszka.

reklama
Goko reszta tych wróżek ma jak dla mnie zbyt uwidoczniony biust , znając mojego męża i jego kolegów za dużo by było komentarzy na temat balonów elfów :))))) ale nr 3 mi się bardzo podoba, kojarzy mi się z Dzwoneczkiem z Piotrusia Pana :))))

Goko sliczne te naklejki, numer 1 i 3 super jak dla mnie :-)
Mija na poczatku myslalam ze ten pierwszy mis to nie naklejka tylko prawdziwy siedzi, bardzo realistycznie wyglada :-) fajny pomysl, jedna wileka naklejka i jak ladnie sciana wyeksponowana ;-)

Ten pierwszy misio mi się podoba, ale ten drugi jakoś hmmmm złowrogo patrzy i ma taki chytry uśmieszek :laugh2:
Ja z kolei patrzę na te naklejki: Naklejki na ściane 100cm/55cm Kubuś Puchatek Auta (2710127634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko nie wiem czy tego nie będzie za dużo, bo już na prawie całej jednej ścianie będzie fototapeta z Kubusiem i do tego jeszcze firanka. Więc raczej chyba będę szukać jakichś tęcz i motylków albo kwiatków :baffled:

Ania faktycznie może być dużo , mnie się podoba ten osiołek z balonikiem i niedźwiadek z miodem :rolleyes:

Super te naklejki.
Kurcze my niedawno odnawialiśmy pokój i jest odmalowany i ta tapeta, mało dziecięcy pokoik:zawstydzona/y:
ale na razie chyba tak zostawimy potem trzeba będzie pomyśleć nad zmianą wystroju

reklama
Fiolka co ty marudzisz , przecież pokazałaś nam zdjęcia , masz śliczny pokoik ... do tego dojdą zabawki i śmiech bąbla i już się rozweseli :-)

Do góry