reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoik dla maluszka.

reklama
Fiolka super kącik dla maleństwa :-) jeszcze jak dzieciątko do tego dojdzie będzie cudnie :-)

a my nadal w tym temacie w tzw. rozsypce... mąż dopiero wygipsował sufit i ściany :-( obiecał do końca tygodnia pomalować... zobaczymy... przez to jestem strasznie nerwowa bo boję się, że coś się wydarzy wcześniej (poród) i nie zdąży....

Fiolka, nie za duza ta zarowke dajcie, chodzi mi o to, zeby tego dozwolonego limitu vat nie przekroczyc, jak kiedys spalilam lampke w ten sposob i bym jeszcze dom spalila:eek:

Fiolka piękny kącik.
Ja lampki jako-takiej nie mam i muszę coś pomyśleć nad tym :confused2: ale chyba kupimy taką wolnostojącą bo przyczepić nie ma gdzie. Jedyne światełko nocne póki co to mam przy moim łóżku ( ale to drugi koniec pokoju ) albo przy karuzeli Małej. A nie sądzę żeby M.był zachwycony jak będę mu po oczach dawać światłem w środku nocy ( ale z drugiej strony On w nocy w pracy także będzie mu to doskwierać tylko w weekendy), no ale to jeszcze się zobaczy. U nas kącik zwykły ponieważ Dziecko będzie chwilowo ( jeszcze nie wiem jak długo ) w naszym pokoju a potem będzie spała w pokoju razem z Bratem :-) No ale myślę już jak to zrobić żeby jej "zainstalować" na ścianie myszkę mickey , tygrysa i chyba mamy jeszcze lwa ( a nie są to naklejki tylko takie coś z pianki ). Myślę że w 2 tygidnie to wszystko ogarnę i wtedy pokarzę już w wersji końcowej :happy:

Widzę, że ikeowskie lampki cieszą się dużym powodzeniem- również takową posiadam ;)

Pokoik mojego Aleksia też już praktycznie gotowy (czekamy jeszcze na sofę, która ma dotrzeć w tym tygodniu).

Jedno z okien zdobią wesołe Kotki- Psotki (kociego akcentu nie mogło zabraknąć, gdyż mam absolutnego fioła na ich punkcie ;)
1kotki_psotki.jpg
Pod oknem lampka Gwiazdka, która- u nas- razem z lampką Księżycem- sygnalizować będzie porę spania2gwiazdka.jpg
Miejscem niebieskiej wanienki w niedalekiej przyszłości będzie oczywiście łazienka, ale ze względów taktycznych :)>), zajmuje jeszcze miejsce w pokoju :]
3wanienka.jpg
Komoda:

Rolety kryjące:
Zobacz załącznik 516520

Załączniki

• 4komoda.jpg
    4komoda.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 101
  • 6okno.jpg
    6okno.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 107
  • 7półka.jpg