reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoik dla maluszka.

reklama
Dzięki dziewczyny! Trochę się napracowałam, zwłaszcza, że zanim wkroczyłam do tego pomieszczenia, był tam całkowity *******nik ;) Niedokończony sufit, niepomalowane ściany i mnóstwo rupieci. Dzięki dziecku zyskaliśmy nową przestrzeń ;)

Dżasti, pokoik cudo! Fiolka Twój też, ale nie pamiętam czy już to pisałam a nie chce mi się szukać :sorry:

Ja niestety pokoiku dla Marysi nie mam, rzecz się dzieje w naszej sypialce. Ściany będą gołe bo nie są nasze :-(
DSCN1484.jpgDSCN1485.jpgDSCN1486.jpg

Dzasti super pokoik;-)

Muffy Twoj link sie nie otwiera:sorry:

Viv co najwazniejsze masz:-) bardzo fajny ten przewijak:rofl2: no i Marys w lozeczku najcudowniejsza:rofl2:

Dzasti sliczny pokoik.
Mi tez sie podoba ten bialy pojemnik, musze podjechac do Ikei i kupic.

Muffy mi tez sie nie otwieraja twoje zdjecia

Vivienne
Marysia w lozeczku to sama slodycz

OK jescze raz mam nadzieje, ze wczyta mi zdjecia.
Musze jeszcze dorobic uchwyty do komody (robie decoupage z muminkami) Ogolnie uwielbiam muminki :) i obrazki wlasnorecznie wykonane mam i karuzele tez...

pass 057.jpgpokoik 037.jpgpokoik 040.jpgpokoik 041.jpgpokoik 046.jpgpokoik 031.jpgpokoik 032.jpgpokoik 033.jpgpokoik 034.jpg

reklama
Do góry