Ja w końcu wzięłam się za pokoik dla E. (tak już się zabierałam od sierpnia
), bo prawdę mówiąc już mam troszkę dość tego jednego wielkiego placu zabaw na środku naszego salonu ;-) Na razie Elenka śpi u nas w sypialni, a pokoik będzie na zabawki i inne gadżety. Dzisiaj przykleiłam to drzewko
Dla zainteresowanych link
Naklejki ścienne RoomMates Bajkowe drzewo i sowy (2875704988) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Cena dość spora, choć ja zamawiałam prawie pół roku temu i wydaje mi się, że więcej niż 200zł nie zapłaciłam, ale efekt na prawdę Mega :-) A jaką frajdę miałam przy przyklejaniu :-)
Ściany w tym pokoju są takie kremowo-budyniowe, więc drzewko na prawdę prezentuje się super. Mam zdjęcia, ale później wstawię jak już będzie wszystko tak jak należy. Na podłodze położyłam dywan z mojego panieńskiego pokoju, jest zielony z kolorowymi elementami, no może nie do końca mi się tam widzi, ale myślę, że póki co nie będziemy szaleć z zakupem nowego. Jedna ściana jest zabudowana szafą w kolorze białym z drewnianymi wstawkami, więc meble, a właściwie póki co jeden regał też będzie biały. Za jakiś czas dokupimy tapczanik, myślę o takim z ikea. I będzie git :-) W planach mamy i tak przeprowadzkę, więc szaleć nie będę....
Zobacz załącznik 529559
Regał będzie taki (też ikea)
EXPEDIT Regał - biały - IKEA
ANetaW - nasz pokoik jest jeszcze mniejszy ( a wszystko przez tą szafę przesuwną) jego wymiary to 1,85x3,20m. Jeśłi chodzi o kolory, to należałoby się zdecydować na coś jasnego i wszystkie ściany w tym samym kolorze, zawsze to trochę powiększy przestrzeń, dobrze się sprawdzą np. poziome pasy na krótszych ścianach lub właśnie takie gotowe naklejki. Jeśli chodzi o meble to też jestem za tym żeby były jasne, np. białe, jesion, brzoza...