reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

Phelania polecam...ja nie miałam ale przyjaciólka miała w salonie i widziałam jak super Młoda w tym zasypiała..Dokładnie tą miała którą wrzuciłas:)

reklama
Phelania a ja odradzam :-( Benio mial wlasnie kolyske I ogolnie super ale jak juz skonczyl 3 miesiace to zaczela sie ciasna robic! Dostal lozeczko po Zuzi juz jak mial 3-4 miesiace nie pamietam ale wiem ze kolyska byla tylko dobra dopoki nie zaczal Sam sie ruszac/przemieszczac. 6 miesiecy to dla mnie nie prawda bo dzieci szybciej zaczynaja sie przekracac itd a w takich kolyskach to malutko miejsca. Ale wiadomo decyzja nalezy do was. Moze jakies uzywane lozeczko I tylko materac nowy? albo wymienic Alusia lozeczko na takie ktore mozna potem przeksztalcic w lozko zdejmujac boki?

lysa-ja juz bede chciala kupic Alusiowi normalne łóżko cos takiego PRODUCENT!!- ŁÓŻKO 160/80+SZUFLADA NOWOŚĆ+MATERAC (2869828748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale majac 14 miesiecy wydaje mi sie ze bedzie jeszcze za maly na takie łoze;p a do salonu łożeczko drewniane kompletnie mi sie nie zmiesci:((( i tak mamy mało miejsca dlatego myslalam o tej kolysce:) i wcale nie dlatego ze jest ladna choc jest:-D:-D:-Dale wlasnie z tego powodu ze chce zeby to jak najmniej miejsca zajmowało:eek:ale i tak myslalam nad uzywanym:)

my łóżeczko będziemy mieć po Kubie, ale planuję dokupić taki hamak Amazonas. łóżeczko będzie u nas w sypialni na piętrze, a fajnie by było mieć Okrucha na oku też na parterze, więc mam nadzieję, że się sprawdzi.

i-amazonas-hamak-ogrodowy-koala.jpg

Phelania bardzo mi sie podoba to łóżeczko dla Alanka. A co do kolyski to ja sie zastanawialam czy nie kupic jak bylam w ciąży bo cos pięknego, ale mimo to dobrze ze nie kupilam. Mi Alan mając 3 miesiące wazyl 8 kg wiec juz by sie chyba nie miescil...

jeszcze rozważę ten hamaczek, bo pomimo tego, że jest przywiązywany i dzięki temu unieruchamiany, to jednak faktycznie licho moze kusić do rozbujania, no zobaczymy. Podpytam znajoma bloggerke, ktora praktykuje z tym hamakiem.

wiec i na fali urządzania,podrzucam kilka inspiracji, które mnie bardzo urzekły:

Zobacz załącznik 527374Zobacz załącznik 527375Zobacz załącznik 527375Zobacz załącznik 527376Zobacz załącznik 527377Zobacz załącznik 527378Zobacz załącznik 527379Zobacz załącznik 527380

i dla odmiany coś kolorowego i bardzo fajnego:

Zobacz załącznik 527382

Ostatnia edycja:
reklama
Kota, piękne inspiracje. My na wiosnę będziemy kończyc pokoik Leny, tyle, że muszę być bardzo ostrożna bo jest niewielki (4mx2m) i nie chce go zapchać meblami. A już największy chyba problem mam z kolorami!
Zdecydowanie przydała by mi sie pomoc e_gali ;-)

Do góry