reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

dorator śliczne kąciki dla twoich szkrabów ja tez pod łózeczko pcham co mi zawala i Mła mi poradziła zasłonkę ja też czekam może za tydzień mi koleżanka przywiezie

moja Zu już w przedszkolu opowiada że ma braciszka pani myślała że urosziłam też czeka z niecierpliwością :-D

reklama
MAXWELL nie nie cały pokoik dla naszej prawie czwóreczki (niestety), mieszkamy u mojej mamy i jeden pokój zajmujemy chociaż też kilka gratów u mamy w pokoju trzymam. Dopiero jak po macierzyński pracy będę szukać to zaczniemy robić sobie dół domku w którym mieszkamy. UFFF ale to się zejdzie minimum 2 lata nim może się wprowadzimy bo z kasą krucho, no ale cóż musimy wytrzymać, wiem że kudzie żyją w gorzych warunkach z większą ilością domowników. Nie jest żle ważne, że wszyscy się dogadujemy w domu-NAJWAŻNIEJSZE TO.

dorator super kącik:)

My nie mamy jeszcze rozłożonego łożeczka Fabiana ale pod łożeczkiem Mariki też są jakieś pudełka i pod łożeczkiem Fabiana też zapewne będą:)

Wogóle to my kupiliśmy dla Fabiana łożeczko to z serii safari. Brązowe z zyrafka. Ale mój P juz takie chciał dla Mariki a ja się nie zgodziłam i dla Mariki kupiłam to z wyrytym księżycem i gwiazdkami (nie pamiętam jak się nazywa) i niedawno jak P przyniósł łożeczko niby dla Fabiana powiedział że je złoży zobaczyć czy wszystko jest ok. No i tak je złożył że zostawił je dla Mariki a łożeczko Mariki złożył i powiedział że to będzie dla Fabianka:)

Dziewczyny... Podglądałam sobie dzisiaj bliźniakowe mamuśki i ich kąciki dla maluszków... I normalnie zakochałam się w pokoiku jednej z nich :tak: :szok: :zawstydzona/y: Same zobaczcie, jak fajnie te kolory razem wyglądają :tak: No i ten boski ochraniacz na szczebelki! :-D

184126_2230631919612_1062270100_2659831_6400441_n.jpg262397_2230631519602_1062270100_2659829_2626779_n.jpg

reklama
Do góry