reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
wybaczcie jakość, ale chyba zepsuł mi się aparat foto i musiałam się posiłkować komórką :angry:
kącik Kubusia na dzień dzisiejszy wygląda mniej więcej tak, no i oczywiście torba do szpitala w pełnej gotowości na samym środku hehe, pod łóżeczkiem na razie leży wanianka.

Zobacz załącznik 408703Zobacz załącznik 408704Zobacz załącznik 408705Zobacz załącznik 408706
przepiekny pokoik,swietne literki,ekstra kacik,wszystko pod reka rrewelacjaa!

A to kąciki do spania moich Skarbów
DSC08525.jpgKacperka
DSC08527.jpgAmelki
DSC08529.jpgRazem:Amelka już doczekać się nie może kiedy braciszek będzie spał obok niej

Dorotar, przytulne kąciki :) Widzę, że wszystkie wykorzystujemy "skrytkę" pod łóżkiem XD Moja teściowa zgłosiła mi wczoraj, że uszyła już falbanę, więc moje skarby zostaną ukryte ;)

Dorotar, śliczny kącik :) nic tylko wypełnić go maluszkami, na pewno będzie wesoło :) no i jak Mła zauważyła, wiele z nas chowa "skarby" pod łóżeczkiem, u mnie też schowana jest tam wanienka hehe

reklama
Do góry