reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
zona przesliczna ta twoja coreczka, qurcze ja tez chce juz miec swoja dzidzie przy sobie !! 
ale bardzo sie ciesze ze wszystko skonczylo sie dobrze ze jestescie obie zdrowe i dobrej formie (no moze tylko amelka bo rodzice po tych nieprzespanych nockach... ktoz to wie
) ale pewnie amelka jak bardzo slodka tak grzeczna w nocy bedzie
ale bardzo sie ciesze ze wszystko skonczylo sie dobrze ze jestescie obie zdrowe i dobrej formie (no moze tylko amelka bo rodzice po tych nieprzespanych nockach... ktoz to wie
K
kasiula matula
Gość
słodkie maleństwo gratulacje 
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
Paulina z Amelka sa w szpitalu, malutka miala wysoka goraczke i problemy z oddychaniem, lezy na OIOMie, podlaczona ponownie do respiratora
a wszyscy mysleli juz ze bedzie dobrze, jednak u wczesniaczkow nigdy nie mozna byc niczego pewnym...
a wszyscy mysleli juz ze bedzie dobrze, jednak u wczesniaczkow nigdy nie mozna byc niczego pewnym...
A
azik
Gość
bedzie dobrze, musi być...
trzymamy kciuki
trzymamy kciuki
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Nie ma innego wyjścia. Amelka jest silną kobietką. Na pewno wyzdrwoeiej. Ucałuj i ukochaj ode mnie Małą i Paulinkę
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ojeku :-(
Pozdrowionka dla nich!
Pozdrowionka dla nich!
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja tez trzymam za nie mocno kciuki i wierze ze mala szybko z tego wyjdzie!! na pewno! pozdrow je ode mnie goraco