reklama
K
KingaP
Gość
Brawo! Gratulujemy i czekamy na wieści o Maksiu (ale to już po szczęśliwym powrocie do domu)!
K
kasiula matula
Gość
gratulacje
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Czesc dziewczynki, to ja Ania . Mąż przyniosl mi laptopa na chwilke do szpitala, wiec moge napisac, co slychac. Ja miewam sie lepiej, porod przebiegl bardzo szybko, chociaz po urodzeniu Krystianka dostalam krwotoku, na szybko wyrywali lozysko i mialam lyzeczkowanie. Maz zostal wtedy ze mna do rana i bardzo mi pomogl. W szpitalu bede do poniedzialku, albo i dluzej, poniewaz Krystianek ma zoltaczke i bardzo niski poziom cukru, wiec musi byc pod kroplowka. Mleczko juz mam - nawet sporo , wiec sciagam i zanosze. Bardzo Wam dziekuje za wszystkie mile slowa i gratulacje i oczywiscie sama gratuluje wszystkim nowym mamom . Odezwe sie do Was w przyszlym tygodniu, jak tylko wroce do domu. Calujemy Was i Wasze Skarby - Ania i Krystianek
M
monika_pk
Gość
Ania...jestesmy z Toba....!!!!!!!!! tzrymaj sie i zyczymy Ci i Krystiankowi duzo zdrowia
M
monika_pk
Gość
iwosz pisze:Fajna dziewuszka!!
Jak ty to zrobiłaś, że wyskoczyła na świat?? - pytam, bo ja jakoś swojego nie umiem przekonać :
Iwosz...dzien wczesniej "gruntownie " posprzatałam domek ;D
M
monika_pk
Gość
gratulacje dla wszystkich świezych mam !!!!!! dziekuje za pamiec zycze wam tyle radosci z malenstwa ile mam ja :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama