reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

URODZINY I GRATULACJE

reklama
oj nie chce was martwic ale mamusiami to my juz do konca zycia bedziemy ;) nawet jak dziecko bedzie mialo 30 lat dla nas dalej bedzie tym malenstwem ktore ssalo cycusia tak nie dawno przeciez...
:D

Witajcie!!
Jak w temacie we wtorek urodził sie nam mały chłopczyk Kuba. Poród expresowy bo w 45 min., ale przed terminem o 10 dni. Dziś powoli dochodzę do siebię  ;) jako ojcieci i mama chyba też .Cieszę się bardzo z naszego synka (2800g i 53cm, pkt10) .
Pozdrawiam wszystkie mamy i taty ;D !!!!!!

Gratulacje !!!! Dzidziuś jest prześliczny!!!. Ja tez chce taki szybki poród!

reklama
Gratulacje!!! :D Śliczny chłopczyk!
Czemu mam cały czas nieodparte wrażenie, że mój poród będzie oczywiście odiegał od babyboom'owych - ekspresowych...? ::)