reklama
Wiola wszystkie fajne ale mnie najbardziej podoba się ten z figurka. Ja będę zamawiala tort z putka.pl poleciła mi koleżanka że dobre i fajne (i niedrogie bo 44zl/kg) ale kierując się Emilki upodobaniem to chyba muszę zamówić z zygzakiem mcqueenem
kota-behemota
Q & H team
ja, jak pisałam będę sama piekła torcik dla Kubusia i będzie to okrągły mały biszkopcik, przełożony bitą śmietaną i owocami (sama ubiję, nie znoszę tego tłustego posmaku gotowej z sprayu), a na górze jakoś wykombinuję jakąś rybkę MiniMini, którą Kubuś uwielbia i jak ją widzi na ekranie to szaleje z radości
tylko na bank nie będęobkładała tortu żadnymi masami cukrowymi, marcepanowymi itd, mała inspiracja:

Ostatnia edycja:
Kota super pomysł
Ja też jestem przeciwnikiem tych sztucznizn na torcie,pięknie wyglądaja,swoje ważą a do tego są obleśne
My w cukierni mamy 38zł za kg i myśle nad motywem...Patryś od razu bawił sie puchatkiem,a Nadinka wszystkim
nie ma ulubionego
Ja też jestem przeciwnikiem tych sztucznizn na torcie,pięknie wyglądaja,swoje ważą a do tego są obleśne
My w cukierni mamy 38zł za kg i myśle nad motywem...Patryś od razu bawił sie puchatkiem,a Nadinka wszystkim
inka85
Mamusia Aleksego
dziewczyny ja też długo myślałam nad tortem i chciałam robić z masy cukrowej myszkę Miki.
te torty są śliczne, takie kolorowe, ale stwierdziłam, że te torty są po prostu niesmaczne bo strasznie słodkie i tak naprawdę mało kto w ogóle to zjada.
więc chyba zrobię tradycyjny tort piętrowy- albo okrągły albo kwadratowy, ozdobiony owocami, bitą śmietaną a ewentualnie na górze postawię małą figurkę myszki Miki.
Salsik- proponuję dla Twoich księżniczek diademy :-) albo korony :-)
te torty są śliczne, takie kolorowe, ale stwierdziłam, że te torty są po prostu niesmaczne bo strasznie słodkie i tak naprawdę mało kto w ogóle to zjada.
więc chyba zrobię tradycyjny tort piętrowy- albo okrągły albo kwadratowy, ozdobiony owocami, bitą śmietaną a ewentualnie na górze postawię małą figurkę myszki Miki.
Salsik- proponuję dla Twoich księżniczek diademy :-) albo korony :-)
ja tez będę robila sama torcik, uwielbiam z bitej śmietany takiej prawdziwej, ale jednak tym razem chyba pojdę w krem czekoladowy lub waniliowy,
co do masy cukrowej, ja nie mam nic przeciwko, choc nie umiem takich cudeniek pięknych, ale kilka razy robilam , i sama zaznaczałam gościom żę to pełni funkcję ozdoby raczej i masa z reguły zostawala na talerzu, tylko dzieciaki probowały. Ale jak ktoś kupuje to wagowo to faktycznie duzo wiecej wychodzi
freiya to co udalo ci się przekonac M. do zamawiania tortu a nie pieczenia przez szanowną teściową??
ja postanowilam zrobic dzieciakom pewną frajdę i w ramach aktywnych urodzin zrobię mufinny i krem ale kazde z dzieci będzie musialo samo przyozdobic ciastko kremem(uzywajac koncowek cukiernicznych itp) oraz kolorowych m&m zelkow pianek itp itd widzialam gdzies taki patent i dzieciaki bylyyy mega zadowolone.
co do masy cukrowej, ja nie mam nic przeciwko, choc nie umiem takich cudeniek pięknych, ale kilka razy robilam , i sama zaznaczałam gościom żę to pełni funkcję ozdoby raczej i masa z reguły zostawala na talerzu, tylko dzieciaki probowały. Ale jak ktoś kupuje to wagowo to faktycznie duzo wiecej wychodzi
freiya to co udalo ci się przekonac M. do zamawiania tortu a nie pieczenia przez szanowną teściową??
ja postanowilam zrobic dzieciakom pewną frajdę i w ramach aktywnych urodzin zrobię mufinny i krem ale kazde z dzieci będzie musialo samo przyozdobic ciastko kremem(uzywajac koncowek cukiernicznych itp) oraz kolorowych m&m zelkow pianek itp itd widzialam gdzies taki patent i dzieciaki bylyyy mega zadowolone.
kota-behemota
Q & H team
Inka, ja też chcę sama ulepić z lukru plastycznego rybkę i jakoś ją wmontować na górze torciku 

reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Violett- ale fajne te hello Kity
Kota-u nas na poczatku byl Kubus Puchatek a teraz mysle nad czym innym młody uwielbia Tuli (z Baby TV) jeszcze zobacze bo moze mu sie jeszcze odmienic...Ja to nie mam weny co do robienia tortów
tym bardziej chrzestna sie oferowała to dla mnie lepiej
Wkleje kilka tortówktóre mi wpadły w oko jest ogromny wybór

A tu dla śmiechu torcik mistrzostwo świata!!!!

Kota-u nas na poczatku byl Kubus Puchatek a teraz mysle nad czym innym młody uwielbia Tuli (z Baby TV) jeszcze zobacze bo moze mu sie jeszcze odmienic...Ja to nie mam weny co do robienia tortów

Wkleje kilka tortówktóre mi wpadły w oko jest ogromny wybór

A tu dla śmiechu torcik mistrzostwo świata!!!!

Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: