reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinowe Życzenia Grudniaczków :-)

jUtro nie będę miała okazji, więc....
Ewwe - dla Boryska z okazji tego wspaniałego jubileuszu - najlepsze życzenia - zdrówka i radości, od Cyprianka piąteczka i buziaczki od ciotki!!!! :-)
Dla Ciebie też dużo radości i zadowolenia z syneczka:-)
Wyrósł na chłopak, choć taki malusi się urodził (było tyle nie pić i nie jarać w ciąży :-D)

reklama
Ewwe bardzo dobrze pamiętam sms od ciebie jak to nie wierzyłaś że urodziłam, ja następnego dnia byłam tak samo mocno zaskoczona, że już Borysek na świecie :) Ale jest i jest śliczny :) Najlepsze życzenia na roczek Borysku:laugh2:

Wszystkiego najlepszego
Borysku!

13_10_4.gif

no i kolejne życzenia dla słodkiego grudniaka!
Borysku życzymy zdrówka i dużo trafionych prezentów, a mamusi pociechy z dorastającego synka!

ewwe kochana 22 ja, 23, mamolka, 24 Ty - poszłyśmy jak burza nie ma co:) Ucałuj Boryska od cioci i Oliwki. Przekaż mu, że ma rosnąć zdrowo ta nasza forumowa kruszyna, ma byś wesoły (tak jak do tej pory) i baaardzo grzeczny dla mamusi;) i ...reszty rodzinki:*

Kochane Moje:***** bardzo Wam dziękujemy za życzenia:):):) to niesamowite jak szybko ten rok zleciał....

Ja pamiętam dwa zdjęcia - Borysek po jedzeniu i Borysek na nocniku :D Obydwa równie czadowe :)
Życzymy Wam, żeby każdy rok był jeszcze piękniejszy i jeszcze bardziej intensywny (a co! ;)) od tego, który dziś mija. Rośnijcie zdrowo!

reklama
Do góry