reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinowe Życzenia Grudniaczków :-)

Troszkę spóźnione życzenia ale bardzo szczere :tak:
Wojtusiu dla ciebie dużo zdrówka, mnóstwa prezentów ale również tego żebyś był szczęśliwy w życiu i oby spełniły się twoje wszystkie marzenia. Gwiazdeczko jesteś fantastyczną mamą, Wojtuś może się chwalić przed każdym! Dużo wytrwałości dla ciebie i radości z przepięknego syneczka;-)

Myangel kochana moja, która zaginęła i nie zagląda na BB... Doskonale pamiętam chwile kiedy Adaś miał się urodzić, pamiętam całe 9 miesięcy które spędziłyśmy razem na tym forum. Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i największe dla Adasia i również dla przepięknej mamusi.

olcia100 narodziny Oliwki pamiętam doskonale, dostałam od ciebie smsa i przepięknego mms'a ze zdjęciem Oliwki, łzy pociekły ze wzruszenia ;-) Spędziłyśmy całe 9 miesięcy na tym forum, i jesteśmy nadal i tego mogę nam życzyć. Natomiast Oliwce wiele radości, zdrówka i do zabawy mnóstwa sił :tak: Olcia do końca zycia zapamiętam słowa, że Oliwkę budzi nawet "pierd motyla":-D Olciu słonko dużo sił, radości płynącej z każdego dnia z Oliwką i spełnienia wszelkich planów.

Olkale wszystkiego najlepszego dla kochanej Natalki! Pierwszej listopadowej grudniówki :tak:

reklama
Oliwko i Natalko!!!
Moja mała już masz roczek,
to twój mały w dorosłość kroczek,
życzę ci więc moja miła,
abyś co dzień dobre sny śniła,
abyś sercem swym kochała
i niczego się nie bała.

dsc02815final.jpg

By bodzinka at 2011-11-22
23469476.jpg

By bodzinka at 2011-11-22

Najserdeczniejsze życzenia dla Oliwci - by była zdrowa, zawsze uśmiechnięta i radosna oraz by dawała mamusi mnóstwo radości, satysfakcji i powodów do dumy.
Od Cyprianka (który jeszcze nie śpi) słodkie buziaczki !!!:-)

dziewczynki przekazuję najlepsze życzonka urodzinowe dla bobasków! te spóźnione również. Pamiętam jak mi się łzy w oczach kręciły ze szczęścia gdy kolejne grudniaczki się pojawiały na świecie. To było niesamowite:) i pamietam to jak dziś:D

reklama
Mikołajku ! gratulujemy spełnionego roczku!
mamolka oby Ci synek rósł w zdrówku i na pociechę Tobie! :-D

Do góry