reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodzinowe Życzenia Grudniaczków :-)

Wszystkiego co najlepsze dla Mikiego!!! Dużo zdrówka, uśmiechów i oczywiście fajowych prezentów :-D
A dla mamuśki - zadowolenia z synka:tak:

reklama
Zajrzałam na zdjęcie Mikołaja na liście rozpakowanych grudniówek :) Taki robal mały - ręce do góry rozłożone i śpi :) Podobno dzieci śpiące z rękami w górze, to zdrowe dzieci - i tego Wam z Puckiem życzymy: żebyście byli zdrowi i szczęśliwi! Ale nie musicie zawsze spać z rękami w górze ;)

Eh Eh Eh
:-D coraz wiecej dzieci a niemowlaczki znikaja choc! mamy kilka nowych:-D i bedziemy miec wiecej zapewne :happy:

Najlepsze zyczenia dla Oliwki, zdrowka i motylkowego dziecinstwa tyle ze bardziej niz motylki trwalego a ta mala sliczna jak mamusia dziewczynka z pewnoscia bedzie iskierka radosci dla rodzicow.

Dla Mikolaja, pierwszego Mikolaja listopadowo grudniowego rowniez serdeczne zyczenia z okazji .... roczku :D:D by rozwijal sie nadal w tak ekspresowym tempie oraz zamieszkal pewnego dnia razem z rodzinka w domu wsrod gor.. lasow.. np w Bieszczadach..
:tak:

My również z Milenka dołączamy sie do tych wszystkich wspaniałych zyczeń i życzymy Oliwce i Mikołajkowi każdego dnia pełnego radosci, wrażeń i wspaniałej zabawy, a przede wszystkim by rosły nam te dzieciaczki w zdrowiu!!!
:-)

Mamolka dziś całym sercem jestem z Wami tzn z Tobą i Mikim. Byłaś pierwszą z grudniówek, które poznałam na forum w kwietniu 2010. Powiem szczerze że jesteś dla mnie bliższa niż nie jedna z moich koleżanek. Dzień twojego porodu pamiętam doskonale, bo to mnie wybrałaś za osobę przekazująca dobre nowiny i za to bardzo dziękuję :tak: Miki - wiele radości sprawiłeś cioci Wioli przybywając na ten świat, w dniu twoich 1 urodzin życzę ci wiele radości, zdrówka i mnóstwa prezentów, mam nadzieję że dobrze się z bratem dogadujecie ;-) Dla mamusi wiele sił i radości z każdego dnia spędzonego razem z synami.

reklama
Do góry