reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

ups TYcia , moze cena zalezna jest od ilosci literek i dlatego pani sobie 2 literki dorobila:cool2::rofl2::zawstydzona/y::szok::-p
no ale mysle ze torcik smakowal!!!

reklama
Tycia ciekawe czy właśnie to wina tej pani:-D czy cukiernik ma jakieś problemy z pisownią :sorry2:

no ale najważniejsze że Konradek zadowolony :tak:;-)i ślicznie wyglądał :tak:

No niezle Tycia:-D
Ja miałam podobne przeprawy ze swoim tortem weselnym ;-):tak:
W restauracji , w której robilismy przyjecie nie robili ciast i tortów i zamawialismy z cukierni-cukiernia przywiozła zamowionego dnia wszystko do restauracji i my juz sie tym w ogole nie interesowaliśmy:no: Jakie było nasze zdziwienie gdy po pólnocy na sale wjechał tort, ale nie dla nas:tak::-Dinny smak , inne imiona:-p:-D:-D. Ale co tam, tez bylismy wyluzowani na maxa i podeszlismy do tego z humorem;-):tak::-)

Ja tez sie z tego smieje,choc na drugi raz o tym wspomne;-):wściekła/y:.Szkoda nerwów.Jeden bład to przesada,a dwa?:szok::-D.

Madzix,Wy mieliscie jeszcze fajniej:-D.Para,która dostala Wasz tort równiez musiała byc mocno zaskoczona:-D.
Gosia pomylila sie i pani pracujaca w cukierni i sam wykonawca,bo jakby był bystry:sorry2:,to by napisał poprawnie;-):-):-D.

No niezła pomyłka :szok: Właściwie to nie 2 błędy w imieniu, tylko wpisanie złego imienia. W przypadkach przyjmowania zamówień telefonicznie powinno się jednak literować imiona chyba, bo imiona Konrad i Kondrat brzmią bardzo podobnie i nie trudno o pomyłkę :no:
U Madzix to już pomyłka większego kalibru :szok::baffled:

Ostatnia edycja:
:confused:Kasiu,czy Ty wiesz,ze ja nie wiedzialam,ze jest imie Kondrat?:sorry2:Myslałam,ze imie Konrad jest wlasnie w ten sposob przekrecane:sorry2:.

My juz po imprezce;-):tak:.
Jak zobaczyłam Konrada tort,to myslałam,ze padne.W imieniu mojego dziecka zrobiono 2 błędy:szok::-D.Zobaczcie same:szok::-D

Ups Tycia :szok::-D ja bym reklamowała chyba ;-)
Ale powiem Ci że to częste że ludzie zamiast Konrad mówia i piszą Kondrat - mojego kuzyna Konrada dziadkowie już 30 lat tak na niego własnie mówią - Kondratek :tak:
:-D:-D:-Dspoko moje dziecko dostało kartke na chrzest od babci ;-)czytaj mamy A i chrzestnych ...DLA Kochanego KONDRADA:tak::tak::crazy::-D...potem akcja po tytułem ..to jak wnuk ma na imie?;-):-D:rofl2:

reklama
Od moich dzieci imiona tez sa przez rodzine przekrecane np. Chris pisza Krys albo Kris u Jenni pisza Jeniffer a u Jacki to juz wogule komedia swiata:tak:

Do góry