reklama
madzix
Fanka BB :)
No niezle Tycia
Ja miałam podobne przeprawy ze swoim tortem weselnym ;-)
W restauracji , w której robilismy przyjecie nie robili ciast i tortów i zamawialismy z cukierni-cukiernia przywiozła zamowionego dnia wszystko do restauracji i my juz sie tym w ogole nie interesowaliśmy Jakie było nasze zdziwienie gdy po pólnocy na sale wjechał tort, ale nie dla nasinny smak , inne imiona. Ale co tam, tez bylismy wyluzowani na maxa i podeszlismy do tego z humorem;-):-)
Ja miałam podobne przeprawy ze swoim tortem weselnym ;-)
W restauracji , w której robilismy przyjecie nie robili ciast i tortów i zamawialismy z cukierni-cukiernia przywiozła zamowionego dnia wszystko do restauracji i my juz sie tym w ogole nie interesowaliśmy Jakie było nasze zdziwienie gdy po pólnocy na sale wjechał tort, ale nie dla nasinny smak , inne imiona. Ale co tam, tez bylismy wyluzowani na maxa i podeszlismy do tego z humorem;-):-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja tez sie z tego smieje,choc na drugi raz o tym wspomne;-).Szkoda nerwów.Jeden bład to przesada,a dwa?.
Madzix,Wy mieliscie jeszcze fajniej.Para,która dostala Wasz tort równiez musiała byc mocno zaskoczona.
Gosia pomylila sie i pani pracujaca w cukierni i sam wykonawca,bo jakby był bystry,to by napisał poprawnie;-):-).
Madzix,Wy mieliscie jeszcze fajniej.Para,która dostala Wasz tort równiez musiała byc mocno zaskoczona.
Gosia pomylila sie i pani pracujaca w cukierni i sam wykonawca,bo jakby był bystry,to by napisał poprawnie;-):-).
No niezła pomyłka Właściwie to nie 2 błędy w imieniu, tylko wpisanie złego imienia. W przypadkach przyjmowania zamówień telefonicznie powinno się jednak literować imiona chyba, bo imiona Konrad i Kondrat brzmią bardzo podobnie i nie trudno o pomyłkę
U Madzix to już pomyłka większego kalibru
U Madzix to już pomyłka większego kalibru
Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
spoko moje dziecko dostało kartke na chrzest od babci ;-)czytaj mamy A i chrzestnych ...DLA Kochanego KONDRADA...potem akcja po tytułem ..to jak wnuk ma na imie?;-)Ups Tycia ja bym reklamowała chyba ;-)
Ale powiem Ci że to częste że ludzie zamiast Konrad mówia i piszą Kondrat - mojego kuzyna Konrada dziadkowie już 30 lat tak na niego własnie mówią - Kondratek
reklama
Podziel się: