reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

no właśnie zakończyliśmy świętowanie urodzin ufffffffffffff:sorry:

oj widzę Tycia żeu was napradę wesoło.A u nas ups nie zrobilismy foto tortu ale wszystko mamy na kamerze - tylko ja juz obrobić filmu by wkleić nie potrafię bo nie mam fajnego programu- no ale może chrzestna zrobiła zdjęcie zobaczymy jutro bo ma 200zdjeć z imprezy.
oj było naprawdę wesoło, cudownie bawiliśmy sie od 16-22 z jubielatem i do 24 bez niego.
a od rana już tylko z moimi rodzicami bo dopiero po poludniu jechali do domu a ja dopiero skończyłam układanie wszystkiego na miejsce.

u nas hitem byly długie balony dla gości każdy miał coś z nich skręcić- POLECAM naprawdę fajna zabawa dla każdego tylko pamietajcie aby nie pompować do końca trzeba zostawić 1/4 nie napompowaną.

a co do tortu to Szymek sam przyklejał wyciete ozdoby z masy piankowej.:-D:tak:

reklama
No to imprezki się Wam udały, co tam błędy na torcie ;-) grunt, że wszystkim smakował i zabawa była przednia :tak:

:-D:-D:-Dspoko moje dziecko dostało kartke na chrzest od babci ;-)czytaj mamy A i chrzestnych ...DLA Kochanego KONDRADA:tak::tak::crazy::-D...potem akcja po tytułem ..to jak wnuk ma na imie?;-):-D:rofl2:
:szok::sorry2:

Karola
fajnie że się dobrze bawiliście strasznie długo wam sie chciało balować :-D ja byłam szybko padnięta :sorry2:

My juz po imprezce;-):tak:.
Jak zobaczyłam Konrada tort,to myslałam,ze padne.W imieniu mojego dziecka zrobiono 2 błędy:szok::-D.Zobaczcie same:szok::-D

Tycia, moze pani myslala o Marku Kondracie;-);-). Wazne ze impreza sie udala.
Madzix, chcialabym zobaczyc Wasze miny jak tort weselny wjechal:tak::tak::-)

Nie wiem o kim Pani myslała:-D.A tam z tylu za Kondziem widac moja tesciówke:-D.

No widzę że urodzinki u każdego były udane:-D i u nas również,bawiliśmy się od 15 do 21,Maciuś bardzo zadowolony:tak: dwa razy musiał zdmuchiwać świeczki tak mu się podobało.
Te nie które teściowe to są udane:zawstydzona/y:moja np.przyszła na urodzinki Maciusia bez prezentu dla niego,ja rozumiem wszystko że ktoś może nie mieć pieniędzy,że ma duże wydatki czy coś tam,ale to wystarczy powiedzieć że się kupi puzniej za miesiąc czy coś takiego.A tu nic zero słowa nawet życzeń dziecku nie złożyła.Było mi bardzo przykro i szkoda mi dziecka:-:)zawstydzona/y:

reklama
Tycia dobre i te 50 zł zawsze dziecko coś tam sobie kupi czy na coś nazbiera.Maciuś np.ma założoną skarbonkę i teraz zbiera na rowerek:tak:

Do góry