reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
brawa, brawa:-)Kasiad torcik rewelacja brawa dla Pauliny
nasi goście już odjechali, impreza bardzo udana, Wiki zadowolona z prezentu, był tylko chrzestny z narzeczoną, chrzestna dojedzie w innym terminieczyli chyba będzie trzeci tort
Nasi też już pojechali
Dziękuję za uznanie dla dzieła Pauliny, rzeczywiście wyszedł jej super :-)
Goście myśleli, że to ozdoba stołu a nie tort
Pół tortu zostało, ale jutro pójdzie, bo przychodzą do nas znajomi.
Pokażę Wam jeszcze jak się prezentował torcik ze świeczkami na stole
i jak wyglądał po przekrojeniu
A Tomek nie mógł zapalić obu świeczek na raz, bo jak tylko jedną zapalił, to Oliwka odrazu zdmuchiwała trzeba było ją przytrzymać, żeby w końcu obie zostały zapalone
Dziękuję za uznanie dla dzieła Pauliny, rzeczywiście wyszedł jej super :-)
Goście myśleli, że to ozdoba stołu a nie tort
Pół tortu zostało, ale jutro pójdzie, bo przychodzą do nas znajomi.
Pokażę Wam jeszcze jak się prezentował torcik ze świeczkami na stole
i jak wyglądał po przekrojeniu
A Tomek nie mógł zapalić obu świeczek na raz, bo jak tylko jedną zapalił, to Oliwka odrazu zdmuchiwała trzeba było ją przytrzymać, żeby w końcu obie zostały zapalone
Ostatnia edycja:
ja napewno bym juz nie robiła 3 tortu raczej drugiego juz nawet nie jeśli nie przyjechała jak miała przyjechać to trudno kawa i coś małego do niej musiało by starczyć ;-)brawa, brawa:-)
nasi goście już odjechali, impreza bardzo udana, Wiki zadowolona z prezentu, był tylko chrzestny z narzeczoną, chrzestna dojedzie w innym terminieczyli chyba będzie trzeci tort
Kasiad bardzo fajnie wygląda po przekrojeniu
u mnie w pracy zrobili taką co jest na wystawce z czymś niejadalnym w środku i stoi jako właśnie ozdoba ;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
nie no nie martwcie się, na pewno nie zrobię trzeciego tortadrugiego też jakoś początkowo miałam nie robić, ale nie żałuję że zrobiłam, bo wyszedł super, wszystkim smakował, tym razem był czekoladowy biszkopt przełożony masą czekoladowo-orzechową, druga warstwa to dżem porzeczkowy i bita smietana, na wierzchu dużo bitej śmietany, może kiedyś wkleję zdjęcie, ale przy ostatnim wizualnym arcydziele Kasid, mój wyglądał dośc niepozornie
Kasiad torcik BOOOOOSKIIIII....jestem pelna podziwu....
Ja poszlam na latwizne i zamowilam.....ten krecik byl z marcepanu....
Ale pyszny ze hoho.....Tyciu tez duzo troszke kosztowal......za calos 105 zl....ale nie 100 za kilogram to troszke przesada.....
Ja poszlam na latwizne i zamowilam.....ten krecik byl z marcepanu....
Ale pyszny ze hoho.....Tyciu tez duzo troszke kosztowal......za calos 105 zl....ale nie 100 za kilogram to troszke przesada.....
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad tort MARZENIE!!! cudowny!! zdolna bestia z tej Pauliny;-):-) tylko pozazdrościc córki:-)
Podziel się: