reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Nasi też już pojechali :tak:
Dziękuję za uznanie dla dzieła Pauliny, rzeczywiście wyszedł jej super :-)
Goście myśleli, że to ozdoba stołu a nie tort :-D
Pół tortu zostało, ale jutro pójdzie, bo przychodzą do nas znajomi.

Pokażę Wam jeszcze jak się prezentował torcik ze świeczkami na stole

i jak wyglądał po przekrojeniu

A Tomek nie mógł zapalić obu świeczek na raz, bo jak tylko jedną zapalił, to Oliwka odrazu zdmuchiwała :-D trzeba było ją przytrzymać, żeby w końcu obie zostały zapalone
:-D

Ostatnia edycja:
brawa, brawa:tak::tak::tak::-)
nasi goście już odjechali, impreza bardzo udana, Wiki zadowolona z prezentu:tak:, był tylko chrzestny z narzeczoną, chrzestna dojedzie w innym terminie:baffled:czyli chyba będzie trzeci tort:sorry2:
ja napewno bym juz nie robiła 3 tortu raczej drugiego juz nawet nie :no: jeśli nie przyjechała jak miała przyjechać to trudno kawa i coś małego do niej musiało by starczyć ;-)

Kasiad bardzo fajnie wygląda po przekrojeniu :tak:
u mnie w pracy zrobili taką co jest na wystawce z czymś niejadalnym w środku i stoi jako właśnie ozdoba :tak:;-)

nie no nie martwcie się, na pewno nie zrobię trzeciego torta:tak:drugiego też jakoś początkowo miałam nie robić, ale nie żałuję że zrobiłam, bo wyszedł super, wszystkim smakował, tym razem był czekoladowy biszkopt przełożony masą czekoladowo-orzechową, druga warstwa to dżem porzeczkowy i bita smietana, na wierzchu dużo bitej śmietany, może kiedyś wkleję zdjęcie, ale przy ostatnim wizualnym arcydziele Kasid, mój wyglądał dośc niepozornie:tak:

Kasiad torcik BOOOOOSKIIIII....jestem pelna podziwu....
Ja poszlam na latwizne i zamowilam.....ten krecik byl z marcepanu....
Ale pyszny ze hoho.....Tyciu tez duzo troszke kosztowal......za calos 105 zl....ale nie 100 za kilogram to troszke przesada:szok:.....

reklama
Do góry