reklama
No proszę Irtasia, może będą mieli ją u nas na stoisku z niemieckimi produktami na rynku Jutro zobaczę, bo w piątek robimy z Pauliną tort na sobotę. Tylko nie wiadomo, czy to się będzie opłacało cenowo
Irtasia, a żeby tą masę rozawałkować, to trzeba i tak z cukrem pudrem mieszać
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja jak walkowalam to tylko zdeczka podsypywalam cukrem pudrem i potem pedzelkiem go szczepnelamNo proszę Irtasia, może będą mieli ją u nas na stoisku z niemieckimi produktami na rynku Jutro zobaczę, bo w piątek robimy z Pauliną tort na sobotę. Tylko nie wiadomo, czy to się będzie opłacało cenowo
irtasia27
Tak wyglada mashmallow w tym sloiku
Marshmallow Fluff Vanilla - das Frühstück genießen bei eBay.de: Konfitüre Brotaufstriche (endet 21.02.09 21:49:07 MEZ)
Marshmallow Fluff Vanilla - das Frühstück genießen bei eBay.de: Konfitüre Brotaufstriche (endet 21.02.09 21:49:07 MEZ)
Oliwieczka
Tez sie zastanawialam nad ta masą mashmarllow, ciekawe czy gdzies mozna ją tu kupić i ile kosztuje bo kurcze fajnie z niego mozna coś sklecić, Irtasia Ty juz z niej cos robiłas?
irtasia27
razem z dziecmiTez sie zastanawialam nad ta masą mashmarllow, ciekawe czy gdzies mozna ją tu kupić i ile kosztuje bo kurcze fajnie z niego mozna coś sklecić, Irtasia Ty juz z niej cos robiłas?
irtasia27
z tego co poczytalam z opakowania to amerykanski wyrobDzięki Irtasia Rozejrzę się u nas, choć pewnie będzie ciężko znaleźć coś takiego.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
wystarczy..tzn zalezy tez od wilkosci torta..na standardowe styknieMasy nie znalazłam, dlatego kupiłam 300 gramowe opakowanie białych marschmallows. I tu mam pytanie do tych dziewczyn, które robiły masę:
czy starczy mi to na 1 tort?
Podziel się: