reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzięki
Tort robiła moja ciocia, to ona ma takie zdolnosci ja tylko zaakceptowałam projekt i wprowadziłam poprawki;-)
Rosmerta, tort wyszedł Ci prześliczny
Tort robiła moja ciocia, to ona ma takie zdolnosci ja tylko zaakceptowałam projekt i wprowadziłam poprawki;-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ona jest 200 km od nas i chwala BoguIrtasia nie przejmuj się T niech sobie gada ja mym rozsiała plotkę że nie raczyła przyjść taka z niej babcia
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Irtasia co za babsztyl!
Rosmerta, tort wyszedł Ci prześliczny
Zgadzam sie.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
potwierdzam, pisaki nadają się na pierniki ale na tort beznadziejaIrtasia ja z tej firmy chciałam kupić zwykłe http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/124/12453.jpg w zeszłym roku dostałam je bez problemu przed świętami też widziałam a teraz nigdzie jak zwykle dostać nie mogę ale jak mówicie że takie kiepskie to ich już nie kupię
jak mi się uda to zrobie ze śmietany napis a jak nie to bedzie bez napisu ;-)
tort zrobiłam okrągły a napis właśnie tymi pisakami i co, w ciągu godziny napis lekko się rozpłynął, a jak mała zdmuchiwała świeczkę to płynął wartkim strumieniem:-(, w tamtym roku kupiłam taką czekoladę do pisania(miała chyba ze 4 końcówki jak w dekoratorze do tortów), tej samej firmy i była super, a literki były u nas w realu, ale kto wiedział, że te lukrowe tak się rozpłynąPrzede mną jeszcze jeden tort, więc może drugi będzie lepiej wyglądał
zdjęcia wieczorem lub jutro, a. musi mi wgrać
Rozalka dostałam te literki w tesco byłam w innym niż zawsze było pełno płatków czekoladowych listków i serduszka ale coś mnie wzieło bym spojrzała do tyłu i były literki :-) i kupiłam do tego kwiatki stokrotki i teraz mam tyle dekoracji jak na 5 tortów
aha i była super ciuchcia z 3 wagonikami na które się wciskało świeczki (były w kąplecie) bo miały specjalne otwork iwydawała mi się świetna na torcik dla chłopca ;-)
było pełno różnych świeczek na patyczkach gwazdki zwierzaki napisy urodzinowe i ta grająca świeczka co jest na allegro ale to akurat mi się nie bardzo widzi ;-)
aha i była super ciuchcia z 3 wagonikami na które się wciskało świeczki (były w kąplecie) bo miały specjalne otwork iwydawała mi się świetna na torcik dla chłopca ;-)
było pełno różnych świeczek na patyczkach gwazdki zwierzaki napisy urodzinowe i ta grająca świeczka co jest na allegro ale to akurat mi się nie bardzo widzi ;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja właśnie dla Victora planuje kupić tą ciuchcię A za tymi literkami też się rozejrzę - może i tu będą
instrukcja jak zrobić psa Pluto ;-)
����� �� ��������� - Izbushka.com
Plastyczna masa cukrowa do ozdabiania tortu, dzieci - porady dla rodziców
Clifford a'la Leninka , dzieci - porady dla rodziców
-do niego instrukcja tu:
Clifford Leninkowy - instrukcja obsługi, dzieci - porady dla rodziców
Urodzinowe inspiracje, dzieci - porady dla rodziców
����� �� ��������� - Izbushka.com
Plastyczna masa cukrowa do ozdabiania tortu, dzieci - porady dla rodziców
Clifford a'la Leninka , dzieci - porady dla rodziców
-do niego instrukcja tu:
Clifford Leninkowy - instrukcja obsługi, dzieci - porady dla rodziców