reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

Agusia kolejna piękna i apetyczna dwójeczka:tak: Jak ja Wam zazdroszczę tych efektów tortowych;-) Oby mi wyszło coś co da się pokazać wogóle:-p:rofl2:

reklama
widzę, że ozdoby opłatkowe cieszą się popularnością;-)
Agusia tort wyszedł ci okazały:tak:
Wiki i w tym roku miała tradycyjny okrągły, pyszny był, tylko mnie te lukrowe pisaki wkurzyły.

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 41
Oba torty wyglądają naprawdę pysznie :tak:
Kurcze, nabrałam ochoty na coś słodkiego :sorry2:

Nasze urodziny z chrzestną odłożone o kolejny tydzień - Patryk jeszcze nie jest zdrowy i Michalina - córka chrzestnej i moja chrześniaczka też jeszcze nie doszła do siebie.

Agusia swietny tort. Cudenko!!!!!

Ja tez robie tort na jutro. Jednak zrezygnowalam z robienia masy marshmallow i kupilam gotowy marcepan. No i Milki tort bedzie okragly. Mam nadzieje ze mi sie uda.

Zgadzam sie cudeńka tu robicie.
Karolina ja tez właśnie robie tort.:-D

ale fajne te torciki:tak:.my robimy urodzinki Ali 21 lutego razem z urodzinami mojego męża,bo mają bardzo blisko:tak:.Podobno wszyscy się odpiszą,tzn.chodzi mi o chrzestnych,bo dziadkowie to na mur!chociaż na temat mojego teścia bym się nie wypowiadała,wrrr....

reklama
Do góry