reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Irtasia ja z tej firmy chciałam kupić zwykłe http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/124/12453.jpg w zeszłym roku dostałam je bez problemu przed świętami też widziałam a teraz nigdzie jak zwykle dostać nie mogę :baffled: ale jak mówicie że takie kiepskie to ich już nie kupię :no:

jak mi się uda to zrobie ze śmietany napis a jak nie to bedzie bez napisu ;-)

Ja kupiłam czekoladowe literki Dr.Oetker-a,z tego zmontuje napis.:tak:
tortownia.pl :: Literki i cyferki - z czekolady deserowej
W Auchan.:tak:

reklama
Irtasia, tort wyszedł Ci super :tak:
A z pisaków też nie byłam zadowolona. Ciężko było je zmiękczyć, pomimo, że trzymałam w gorącej wodzie, to i tak ciężko się je wyduszało, a jak napis poleżał kilka godzin na torcie, to rozlewał się z niego kolorowy płyn po torcie.
Ja musialam trzymac je najpierw w lodowce a potem pisac i tez sie ciezko je wyduszalo a czy sie rozlewaly to niewiem bo szybko byl zjedzony
no właśnie u mnie będzie też 2 :tak: ja raz pokazałam jaki tort znalazłam i chyba każdej co robi 2 się taka 2 spodobała i stąd ten pomysł :tak:
ten tort co pokazalas bombowy moze taki w lipcu Jacki zrobie:tak: a w marcu dla Chrisa musze wymyslec:tak:

Do góry