reklama
Dziękuję bardzo Powiem Wam, że naprawdę wyszedł dobry wilgotny był i krem smaczny (bo nietłusty), smaku zyskał dzięki whisky, którą go obficie nasączyłam ;-).
Imprezka udała się. Oli z prezentów zadowolona bardzo. Tak się cieszyła, że aż skakała z radości i piszczała i ciągle pytała: To moje? To naprawdę moje?? Naprawdę umie się cieszyć z prezentów My laptopa daliśmy Oliwce już wczoraj, bawiła się nim chętnie, ale jest jednak dość poważny i raczej trzeba jej pomóc w zabawie, bo inaczej przełącza sama sobie niechcąco na trudniejsze zabawy. No, ale to w końcu zabawka od 3 lat, powoli się nauczy jak się nim obsługiwać. Kuchnia ze sklepem to był strzał w dziesiątkę Super się tym bawi i sama i z kimś. Tablica, którą teściowa kupiła bardzo tanio (ze 139 przeceniona na 50 zł) okazała się wybrakowana, tzn brakuje w niej 2 pisaków, literek z magnesem i gąbek do zmazywania, ale te rzeczy mogę dokupić na nieduże pieniądze, więc i tak się wg mnie opłacało, bo sama tablica jest super z jednej strony tablica, na której pisze się pisakami i do której przyczepia się magnesy, a z drugiej strony znikopis kolorowy.
Jeszcze czeka mnie druga imprezka dla chrzestnej z rodziną.
Imprezka udała się. Oli z prezentów zadowolona bardzo. Tak się cieszyła, że aż skakała z radości i piszczała i ciągle pytała: To moje? To naprawdę moje?? Naprawdę umie się cieszyć z prezentów My laptopa daliśmy Oliwce już wczoraj, bawiła się nim chętnie, ale jest jednak dość poważny i raczej trzeba jej pomóc w zabawie, bo inaczej przełącza sama sobie niechcąco na trudniejsze zabawy. No, ale to w końcu zabawka od 3 lat, powoli się nauczy jak się nim obsługiwać. Kuchnia ze sklepem to był strzał w dziesiątkę Super się tym bawi i sama i z kimś. Tablica, którą teściowa kupiła bardzo tanio (ze 139 przeceniona na 50 zł) okazała się wybrakowana, tzn brakuje w niej 2 pisaków, literek z magnesem i gąbek do zmazywania, ale te rzeczy mogę dokupić na nieduże pieniądze, więc i tak się wg mnie opłacało, bo sama tablica jest super z jednej strony tablica, na której pisze się pisakami i do której przyczepia się magnesy, a z drugiej strony znikopis kolorowy.
Jeszcze czeka mnie druga imprezka dla chrzestnej z rodziną.
justynka1
Mamusia Antoniusia
To fajnie,że imprezka się udała,a najważniejsze,że Oli zadowolona,bo w końcu to główna gwiazda była.
Prezenty rzeczywiście fajne,ja też się zastanawiałam nad podobną tablicą,ale narzie mam kredki świecowe,które najfajniej się "łamie".
Teraz czas na kolejne imprezki...moja w niedzielę,a to dopiero pierwsza,bo też mam dwie;-)
Prezenty rzeczywiście fajne,ja też się zastanawiałam nad podobną tablicą,ale narzie mam kredki świecowe,które najfajniej się "łamie".
Teraz czas na kolejne imprezki...moja w niedzielę,a to dopiero pierwsza,bo też mam dwie;-)
Dziękuję Duży był ten tort, kupiłam taką wielką blachę (dwadzieścia kilka cm na trzydzieści kilka), taką którą się kładzie bezpośrednio na szyny w piekarniku, nie kładzie się na ruszcie, i upiekłam w niej 3 spody, a z tego wycięłam "dwójkę" jak najbardziej oszczędnie, żeby jak najmniej odkrawków było. Ale miałam niezły kłopot na czym to podać Po imprezce zostało 2/3 tortu, ale są na niego chętni u nas w domu chłopcy się zarzekali, że jutro go całego opędzlują.Kasiad, tort świetny. Nie doczytałam jak był duży. Super, że imprezka była tak udana. Niestety nasza będzie malutka. Ale myślę, że Gwiazdka i tak będzie zadowolona.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad fajnie, że imprezka udana i ze Oliwka zadowolona z prezentów no i ze tort smakował:-)
Justynka my imprezkę tez w niedzielę mamy, czyli swietujemy razem:-)
Justynka my imprezkę tez w niedzielę mamy, czyli swietujemy razem:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiad Wy już po udanej imprezce urodzinowej, a my od dzisiaj za miesiąc;-) Teraz szykują się kolejne widzę, a my zero planów, bo nie mamy pojęcia, co, gdzie i jak z Victora rodzeństwem - mam nadzieję, że zdąży do Victora drugich urodzin
Jeszcze raz gratuluję udanej uroczystości i świetnych prezentów:-) Super jest widzieć takie zadowolenie na Małej buźce
Jeszcze raz gratuluję udanej uroczystości i świetnych prezentów:-) Super jest widzieć takie zadowolenie na Małej buźce
Kasia fajnie, że Wam się impreza udała
A prezenty Oli dostała super!
Wyobrażam sobie jak się musiał cieszyć mały bąbelek:-)
A nam urodziny Gosiaka wypadną chyba w N... ale imprezkę zrobimy w tym tygodniu, jak będziemy w domu
A prezenty Oli dostała super!
Wyobrażam sobie jak się musiał cieszyć mały bąbelek:-)
A nam urodziny Gosiaka wypadną chyba w N... ale imprezkę zrobimy w tym tygodniu, jak będziemy w domu
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gratuluje udanych urodzin. I podobnie jak Karola mam nadzieje,ze wszystkie nasze dzieciaczki beda mialy wspaniale urodzinki
Podziel się: