reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Wlansie zabieram sie za robienie salatek:baffled:nie lubie tego......

a pozniej MEGA sprzatanie.......:sorry::confused2:

juz na sama mysl jestem zmeczona:eek::szok:
rozalka zapraszam na jutro...:-D:tak: to posmakujesz rybki i takich tam....:laugh2:
Dzięki za zaproszenie!:-D:-D:-D
W końcu Piła nie tak daleko od Trójmiasta.:-D:-D:-D

A właśnie,nuśka,bym zapomniała,jak tam Wasze cycowanie?Julka dalej marudzi?
U nas do przodu,w dzien i w nocy jedno karmienie.

Wlansie zabieram sie za robienie salatek:baffled:nie lubie tego......

a pozniej MEGA sprzatanie.......:sorry::confused2:

juz na sama mysl jestem zmeczona:eek::szok:
rozalka zapraszam na jutro...:-D:tak: to posmakujesz rybki i takich tam....:laugh2:

Nuśka nie gadaj tylko zawijaj rękawy i bierz się do roboty...:rofl2: mnie to czeka w przyszły piątek :-D

teraz ja rycze bo mnie nie zaprosiłas:-p:-p:-p:-p:-p
Buuuuuuuuuu i mnie tez nie:-(
Prosze Prosze mozecie wpadac wszystkie, te 16 osob w ta czy w ta co za roznica:-D;-)

A właśnie,nuśka,bym zapomniała,jak tam Wasze cycowanie?Julka dalej marudzi?
.
W dzien nic nie dostaje tzn. cycusia....juz coraz mniej marudzi....tylko w nocy cycus jakies 3 razy

Nuśka nie gadaj tylko zawijaj rękawy i bierz się do roboty...:rofl2: mnie to czeka w przyszły piątek :-D
Juz posprzatalam, zrobialm salatki...reszta na jutro smazenie i takie tam....
jestem padnieta...

reklama
Co prawda kolezanka mi przysyla z Anglii ubranka(rowniez Next),ale zapomnialam ja poprosisc o cos eleganckiego...I teraz musze przeplacac:baffled:

Do góry