reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ureaplasma a poród

Hej hej ☺️ właśnie miałam pisać tutaj posta. Dzisiaj trafiłam na patologię ciąży po kontroli u mojego lekarza. Szyjka się w tydzień skróciła centymetr, ureaplasma nie zareagowała na antybiotyk… mam małe rozwarcie... Jestem po ktg, zapis okej, dostałam leki hamujące skurcze i steryd na rozwój płuc u Amelki plus kolejny antybiotyk przez 6 dni… modlę się o każdy tydzień w dwupaku i żeby nic się nie stało złego 🥺
Jejku, jesteś w 29 tc? No niestety, o to mi chodziło mówiąc, że ureo nie jest taka łatwa…:/ mam nadzieję, że troszkę posiedzicie w szpitalu. 🤞🏻 Dobrze, że jesteś w szpitalu i podali już steryd.

reklama
No to co, odliczamy do 32 najpierw? 😀👌🏻 jesteś w szpitalu o 3 stopniu ref?
Tak! Odliczajmy! Będzie miła niespodzianka, jak będzie udawało się coraz dłużej 🥹🩷

Jezu, żyje chyba pod kamieniem i nie wiedziałam że jest coś takiego, jak stopień referencyjności szpitala 😂 aż sprawdziłam - i tak, zgadza się, III stopień referencyjności jest! 😁 ale z tego co przeczytałam przed chwilką, we Wrocławiu każdy szpital z patologią ciąży i porodówką takowy posiada 😁

reklama
Do góry