reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

U Nas Adaś śmieje się do aparatu fotograficznego, jeździ pupa po całej macie wychodząc na panele. Gada jak najęty i piszczy zabawnie. Codziennie zasypia przy pieluszce tetrowej, a budzi sie z uśmiechem na twarzy.Rwie się do chodzenia jak siedzi na kolanach. Pluje i puszcza bańki ze śliny jak mu się coś nie spodoba.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też zasypianie ok,po butli troszkę sobie pomruczy do karuzeli i zasypia
Przewrotki na brzunio, czasami zdarza się powrót na plecki,
wczoraj przy mojej niewielkiej pomocy usiadł i był taki szczęśliwy:), ale główka jak kaczuszcze jeszcze się kiwa:),
no i coraz lepiej wychodzi łapanie za stópki.

Widze , że tetrowe pielusie rządzą:-D !!!!!
...i przed zaśnięciem Kostek śpiewa sobie aaa.... do pieluszki i odlatuje, fajosko to wygląda:-D:-D:-D

Wiw, u nas jest to samo, pieluszką sie smyra po buzi i sobie sam śpiewa. Mati ma dwa etapy przed zaśnięciem, najpierw sa rece i nogi w górze i wielkie spiewanie do misiów w karuzeli a za chwilę właśnie pieluszka i błogi sen :)

Agniecha: u mnie podobnie - najpierw przed zaśnięciem nogi w górze, potem nimi macha i uderza o materac, z tym, że nie śpiewa bo ma cyca w buzi - jak sie naje to wypluwa i sie śmieje i mnie zaczepia, jak się jej znudzi to pielucha w ręce, miętoli, miętoli - potem nakrywa sobie twarz i odpływa;) czasem jeszcze przytuli się do cyca zakryje pieluchą i sobie dziamga i śpi:)

az tym wołaniem po imieniu, to u nas mała miała ze 2 miechy jak zaczęła wołać agi, aga, a potem adi (mąż Adam jest) - no i tak jej zostało do teraz i sie śmiejemy z M, że teraz już nie modnie mówić do rodziców mama, tata -tylko po imieniu nam wali, cosię będzie ceregielić;)

agniecha83 u nas też nogi w górze i z łomotem buch w materac ale to jeszcze przed śpiewaniem:)))
agagsm super pomysł z tą modą na imiona, extra zdolniache macie, nas Kostek woła eeej...jak do kumpla :-)

UJ nas rządzi miś. Jak już mała zaśnie, to odsuwam go w kąt łóżeczka, przychodzę za chwilę, a on znowu na, obok, nad głową :-D
I te fikające nogi - uwielbiam!!! :-D

Wczoraj byłam w szoku:-)
Alanek leżał sobie w naszym łóżku oparty o swojego jaśka coby miał wyżej bo patrzył sobie na nas i ja tak patrze a on siub do góry i siedzi:szok::-Dszkoda że fotki nie zrobiłam czy nagrałam ale byłam tak przejęta z M że zapomniałam a jakie zdziwienie było Alanka:-D

Tetrówke i Alanek lubi ale bardziej bawić się do buźki brać(z paluchami to też masakra że aż uleje tak je pcha:sorry:)

Acha i mam pytanko bo moje dziecie jak chwyce za rączki aby usiadł to on zaraz na nogi do góry:eek:u was też tak:eek:

reklama
Patrysia mój też tak robi już nie do siadu a chciałby na nogi ale ja na razie za dużo mu nie pozwalam co sam zrobi to sam wiec leży na plaskacza i niech sobie trenuje ja to się śmieje że ma opanowane 6 ćwiczenie w A6W :-D z płaskiego nie tak ławo się podnieść wiec ja uznaje że sam usiadł jak z płaskiego siądzie :tak:

tylko kurka ciągle nie chce się obracać z brzuszka na plecy leniwiec piszczący :-D choć pomału widzę postępy może niedługo się mu uda ;-)

Gratki za postępy dla wszystkich dzieciaczków :tak:

Do góry