reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umiejętności naszych maluchów

gratki dla tadzia i innych maluchów tez :-D:-D:-D

kuba pije przez słomke ale mleka za nic w swiecie ze smoka tylko ciagnie i na dodatek jeszcze butelke mu musze trzymac bo hrabiiemu samemu sie nie chce:-D:-D

reklama
Weroniczko, no to super zdolniacha z Tadzia, jaki samodzielny hoho!:tak:
Kaya tez z kubka sama potrafi pic ale jej rzadko daje, bo jak cos zostanie to rozlewa (lubi sobie rzucic kubeczkiem) a mam wykladziny podlogowe, no to by mokro bylo;-) Wiec narazie tylko z kubka z rurka korzysta sobie, sama bierze kiedy chce pic i tylko przez to rzucanie rurka w srodku odpada czasem:baffled: A no i ostatnio jej czasem soczki z kartonika daje z rurka, ale niestety jeszcze musze jej sama trzymac, bo lubi sciskac kartonik i wiadomo....soczek sie rozlewa...

pryzybela z tym soczkiem z kartonika to tak jak u nas chce sam i ściska a do tego sie śmieje i pokazuje że ma mokrą bluzkę...
szogun już je sam śniadanko i kolację więcej zje niż jak ja go karmię:szok::szok::szok:i mów śam,śam...

tadziu, gratuluje :-)
Nela sama zje jogurt i kaszkę wieczorem, i pije ze zwykłego kubka bo niekapek jej po miesiącu przestał pasować ;-)
a największy cyrk na spacerze bo się nie napije jak nie ma zwykłej szklanki czy kubka :confused2:
próbowałam kubusia play w tej butelce z dzióbkiem ale ona soków nie przyjmuje, jak przelałam herbatkę czy wodę to szpulnęła butelkę wprost pod auto :-D

ja dzis musze pochwalic mojego szkraba bo jestem z niego mega dumna.

chcialam go nauczyc pic ze slomki ale on ja gryzl :-), R wymyslil zeby mu do buzi nalac slomka troche picia to zobaczy to czego to sluzy. Bylismy na obiadku i nabralam ciutke coli do slomki i mu wpuscilam, byl w szoku bo inny smak i sie cieszyl.
Wiec ja mu slomke do jego butelki i do buzki, a on od razu dziubek zrobil i pil :tak::tak::tak::tak:, ach moja zdolniacha :tak::tak::tak:.
Ciesze sie bo bede mogla mu czasem na spacerku kupic taki soczek w kartoniku ze slomka np kubus czy pysio :tak::tak:

Brawo dla Kubusia:tak:
a i ja mam wiadomość: nasz Krzysio chodzi!!!!!!:-):-):-)
jak to mówią lepiej pozno niz wcale.....;-)to był piekny dzien:-)

Brawo dla wszytskich grudniaczków. Tych chodzących i pijących, wszytskich wszystkich:tak::-D

Marcel dzisiaj poszedł sam spac:tak: Po kolacji poszedł do schodów i czekał żeby mu bramkę otworzyc. Poszedł na górę, do łazienki a potem stanął koło łóżeczka i czekał aż go tam wsadzę:tak::-D
Pierwszy raz mu dzisiaj tak wyszło bo zawsze to była strzałka w inną stronę:-D:-D

Brawo dla Krzysia :tak:, napewno nie moze sie napatrzec :tak::tak:, Kuba juz niby ze 2 tyg chodzi ale ciagle sie ciesze, i od wczorzj juz lepiej po trawie chodzi, mniej sie przeraca bo na poczatku to tylko lezal

Sylwia no prosze gratki, jaki Marcelus dorosly :tak::tak:

reklama
Do góry