reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umiejętności naszych maluchów

Brawo dla Kini :tak:

Moj sie puscil tylko z pogoni za odsuwanym mu sprzed nosa koszem na smieci. Ale tak to nadal na czworaka zasuwa. Tez czekam na ten piekny dzien jak juz bedzie normlanie ;-) sie poruszal :-D

reklama
dziękujemy ciocie
Bisous16.gif

paula a dlaczego nie? :-) ja z katolickiej rodziny to i żegnać się nauczy :-) umie już pokazać gdzie jest Bozia i od razu paluszek idzie na czółko :tak:

i trzymamy kciuki za następnych chodziarzy! :tak:

No to ja sie tu tak skromnie pochwale, że od jakiegoś tygodnia Darusia w końcu chodzi:tak::-D tylko jest pieronica taka że ona wszystko musi sama, więc i chodzenia nauczyła się zupełnie sama, bo jak mama łapała za rączki stojącego przy meblach diabełka to diabełek siadał na tyłeczku krzycząc na mamusie... także nauczyła się sama chodzic, pierwszego dnia był to 1-2 kroczki następnego 2-5 a trzeciego śmigałą juz po całym mieszkaniu:-D wiadomo wywraca sie cochwile ale chodzi juz sama, tylko jest problem, jako że ona tylko sama, to na spacerku dalej tylko wózek, bo jak ją wyjmuje z niego i stawiam na ziemi to ona klap na tyłek i niegdzie niema zamiaru iść... hehe drańciuch mały

Agatko to się ciesz że w wózku chce siedzieć, bo moja absolutnie nienawidzi wózka :-( a jak chodzimy po dworze to Julcia chce w swoją stronę a ja w swoją i jest awantura która kończy się powrotem do domu... ;-):-D

No więc GRATULACJE dla DARII chodziary :-):-):-)

dziewczyny czy wasze pociechy mają lub miały okres stawania na głowie? :szok:
matko! moja właśnie to ma! i mało brakuje żeby zrobić fikołek! a jak się przy tym cieszy! a matce serce zamiera ;-)

reklama
A ja powiem Tobie kata, ze u nas byl taki okres, ze Oliwier dziwne pozy przyjmowal, w tym takie jakby stawanie na glowie, ale juz mu przeszlo....:tak:

Do góry