reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

i do tego wszystkiego dopiero weszłam z pracy. Jestem wykończona, mam dość i jeszcze na dodatek jestem nie spakowana....

no i nie dotarłam na spotkanie

ogólnie jestem nieszczęśliwa i wykoczona

no i nie widziałam dziś po południu moich dzieci:wściekła/y:

reklama
Bardzo chciałabym się wybrać do HULAKULA, widzę, że nie tylko maluchy mają tam co robić ale i większe dzieci;-)
Jak tylko Syla i Magda powracają z podróży to możemy przyjechać!

Sylus nic sie nie martw, znamy to wszystkie ze jak trzeba miec czas to sie nagle wszystko zwali na glowe:-( tak juz jest i juz. Najwazniejsze, zeby dzieciaki wyzdrowialy!
Malgos Jasio tez niech wraca szybciutko do zdrowia!:tak:
Ja chcialam podziekowac za spotkanie:-)
Doxa, Magdusiek, Drzewko bylo super, chociaz ja mam niedosyt rozmowy, ale tak to juz jest, ze na dzieciaki trzeba patrzec, a jak kazde biega w inna strone i na inna zjezdzalnie to tez z rozmowy nie wychodzi wiele;-)
W kazdym razie ciesze, sie, ze Was poznalam i chyba trzeba faktycznie jakis zjazd ogolnokrajowy zorganizowac w lecie moze na jakis weekend, zebysmy mialy czas na wszystko i na dzieci i na rozmowy;-)
POmyslimy.
W kazdym razie od raztu zaznaczam, jak bedziecie cos kombinowac, a mnie akurat nie bedzie na forum to dajcie znac mailem;-)
pozdrawiam Was na razie
papa

Dziewczyny ja dopiero teraz.. już nawet Orzeszek z Berlina zdązył przede mną. Rodzice pojechali a mnie wczoraj dopadły jakieś okropne mdłości :dry:po raz pierwszy...dzisiaj ciąg dalszy...Ale a nie o tym chciałam. Dziękuję za przecudne spotkanie. Ja tez mam niedosyt gadania ale z drugiej strony to się cieszę że widziałam Magduśka i Natalkę i Doxę i Olinka i poznałam Orzecha z Anulą co to umie pięknie sama pić z kubeczka i latała w pożyczonych od Natalki rajstopkach z żabotem na pupie :tak:Tatusiowie też się spisali. Syla & Co musimy na prawde się kiedyś spotkać w większym gronie. Ale poderzewam że wtedy to z gadania zupełne nici.. :tak: ja tu gadu gadu a to umawianki..

reklama
Do góry