reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

ja na bank nie dijadę! kaszel mam taki, że aż się krztuszę i oczy na wierzch mi wychodzą.
następnym razem. nawet do Jasia w masce podchodzę, bo się boję! :mad:

reklama
Teddy, ja mam zawsze coś do kupienia! Masz rację! Moje karty zwykle dymią.
A w lodówce się przejaśniło... juz tyle jogurtów nie mam, tez racja ;)
Dla mnie Wola Park OK.

Ina07, ja wiem, że mi nie wierzycie, ale my naprawdę te jogurty jemy wspólnie ;D A oprócz tego 6 dałam rodzicom. Nie mówię, że ich już nie ma, ale się przejaśniło jakby...

no wiec dobra... jedziemy do WP...

teraz godzina... dla mnie bylo dobrze wtedy, czyli kolo 11... no ale moze byc i pozniej, jak chcecie...

zeżarło mi 3/4 wiadomości.... generalnie było o tym, że wiadomo co się dzieje gdy ja mam kartę w ręku :)

Teddy pisze:
no wiec dobra... jedziemy do WP...

teraz godzina... dla mnie bylo dobrze wtedy, czyli kolo 11... no ale moze byc i pozniej, jak chcecie...

hmmm może tak przynajmniej 11:30 ;)

A kto będzie?
Teddy
Magdusiek
Doxa
....

no Patka miala byc... ale ja to trzeba sms-kiem powiadomic, a tu nie moge znalezc jej numeru... luszka nic nie pisala czy bedzie... i shady, ale jej tez trzeba smska....

i niech bedzie 11.30... finito

reklama
Do góry