reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

reklama
Ja myślę, że będę. Nawet nie poszłam dzisiaj do Bocianka, aby się podkurować na jutro ;)
Tylko ja osobiście wolałabym w jakimś CH, mają tam wózki :laugh: :laugh: :laugh:

Jak to teraz, mówiłam wcześniej, ale pewnie nie doczytałaś .... bimbały Małgosi Ci przesłoniły wszystko :laugh: :laugh: :laugh:

Wózka nie zabiorę, bo nie jest reprezentatywny ;D

Dla mnie może być centrum handlowe, nawet lepiej, bo mam kilka rzeczy do kupienia ;)

masz racje... lepiej jezdzic metalowym koszem po hipermarkecie niz wozkiem po parku... te kosze sa baaardzo reprezentatywne...
dobra, juz nic nie mowie... ;)

luszka bedzie???
bo cos nie daje znaku...

jak luszki nie bedzie, to mozemy znow w WP, bo ja jedyna bez samochodu, a Wy mozecie sobie wycieczke krajoznawcza zrobic... ;)

Teddy pisze:
masz racje... lepiej jezdzic metalowym koszem po hipermarkecie niz wozkiem po parku... te kosze sa baaardzo reprezentatywne...
dobra, juz nic nie mowie... ;)

ale mają skrętne koła :laugh:

Ja tam mogę wycieczkę krajoznawczą sobie zrobić ... ;) Z resztą ja ugodowa jestem, więc gdzie wolicie tam dojadę, jak już mówiłam mi wszędzie daleko ;)

reklama
Do góry