reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubiony kosmetyk

Krem do twarzy i balsam do ciała brązujący z l'oreala!!! Super, polecam gorąco!!! Mam jasną karnację i u mnie sprawdzają się w 100% !!!

reklama
Nivea Soft-jesli chodzi o krem, balsam do ciała-SVR-nie ma lepszego, drogi, ale wydajny, butla 500 ml za 70 zł starcza na 3-4 mc!!!
natomiast ja mam fruja na punkcie kosmetyków do włosów...uwielbiam linię Tec-podnoszącą z loreala i nivea brillant blond-taki fluid dla blondynek. i absolutnie wzzystkie kosmetyki Klorane...

Uzywałam oliwkę z żelu Johnson i efekty ok, ale w ciązy zapobiegawczo przeciw rozstepom. Jak to oliwka jest tlusta, aja mam bardzo sucha skóre i musiałam jej uzywac codziennie i potem tłusta chodziłam:no:
Teraz uzywam masła kokosowego do ciała. Ładnie pachnie, skóra nawilzona, natłuszczona, ale nie tłusta - nie zostawia sladów na ubraniach, co sie oliwkom zdaża.
Pelling do ciala z THALAC - super sprawa, polecam. Delikatnie pachnie - mi sie to kojarzy z minerałami.

Kosmetyków Nivea nie trawię, bo mam na nie uczulenie. Nawet na oliwkę nivea baby. Za to uwielbiam kosmetyki ziaji.

Z firmy Garnier kremy , peeling z serii czysta skóra, balsamy zwykłe i brązujący.
Super działają na moją skórę. Teraz testuje roll-on na cellulit.
I krem koloryzujący z beta-karotenem anno d'oro ziaji- używam zamiast podkładu i jest super.
Po kosmetykach nivei moja skóra robi się tłusta bleee.

Tak jak pisałam w innych postach używam kosmetyków dla niemowlaków i chusteczek nawilżonych baby. Tylko takie kosmetyki nie uczulają mnie. Właśnie kończą mi się te kosmetyki co używałam i chusteczki. Chciałabym spróbować czegoś nowego. Nie wiem co jest warto kupić a co się nie opłaca. Proszę o poradę w tej sprawie. Z góry dziękuje.

Jaki żel do mycia twarzy i płatki kosmetyczne do toniku -> cera bardzo wrażliwa??
Właśnie mam końcówkę tej firmy i serii już nie ma w sprzedaży. Nie wiem co mam kupić aby nie dostać uczulenie.

reklama
Do góry