reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubiony kosmetyk

A moj ulubiony kosmetyk to puder true match minerals po ktorym moja skora jest nieskazitelna:-)

reklama
Watek dla mnie

wiec
- krem do twarzy- OLAY ACTIVE Hydrating krem aktywnie nawilzajacy na dzien i na noc
- PULANNA BIO- tonik do twarzy ze zlotem
-maskara do rzes ESTEE LAUDER MagnaScopic
-podklad MAX FACTOR FACEF INITY
-PUPA puder sypki
-kulki brazujace AVON
-BOURJOIS cienie do powiek, ESTEE LAUDER Signature,
-L OREAL pomadka Glam Shine, na specjalne okazje maz przywiozl mi CHANEL Aoualumiere...
jeszcze do tego balsamy do ciala...... i cala reszta ale nie ma co sie rozpisywac;-)

No fajny watek :)

Ja uzywam kosmetykow z Faberlica.
Moi faworyci to:
-zel pod prysznic Lila wodna i wrzos....taki fajny ziolowy zapach
-zel pod prysznic deser jagodowy mniaaaam :)
-seria B
-tusz eXXXcited
-woda perfumowana Donna Felice
-R15 zel liftingujacy do biustu-jak dla mnie super

Ekhm...
- tusz Pełnia rzęs Avon
- kulki brązujące Avon
- krem do twarzy nawilżająco-rozświetlający Avon
- do kąpieli wszystko z Dove ( rewelacyjne działanie i zapachy!!):tak:
- balsam brązujący Johnson
- cienie do oczu Inglot ( długo się trzymaja i mają fantastyczne odcienie!);-)

A ja polecam piling nivea do twarzy. rewelacja. skora robi sie gladka i naciagieta. uzywam go raz w tygodniu :tak:

Ja do włosów mam szmpon skrzypowy farmona,
Do makijażu cienie wszelkich możliwych firm i wszystkie wydają mi się dobre :D,
Do ciała i do kąpieli jak któraś z was pięknie ujęła "smarowidła" Dove ( teraz szaleje za zapachem Grapefruit- trawa cytrynowa- mau! )
A do twarzy krem olay słoneczna cera czy jakoś tak :)

reklama
NO i moje ulubione kosmetyki bez ktorych oj ciezko by było;-);-)

Balsam Nivea ( granatowy)
Tusz Max Factor 2000 calorie
Podklad Max Facktor
Cienie Inglot
Krem do rak z Garniera
Błyszczyk Loreal

Do góry