reklama
A
Agnexx
Gość
Ja też wolę błyszczyk, niż pomadkę...
Ja, z racji tego, że mam mamę konsultantkę, w większości używam kosmetyków AVON. Szampony, dezodoranty, podkłady, wody toaletowe, pomadki, cienie do powiek i co tam jeszcze...kurczę, nawet szczotkę do włosów i grzebień mam z AVON-u ...najbardziej lubię serum na rozdwajające się końcówki, bo naprawdę działa, ja teraz stosuję już tylko profilaktycznie, a z pozostałych...za długo by wymieniać...któraś z was wspominała, że ma zamiar zamówić peeling z brązowym cukrem. Dla mnie rewelacja, zwłaszcza zapach, który potem fajnie trzyma się na skórze. Mój mąż stwierdził, że pachnę jak wata cukrowa i nic tylko zjeść ;D
Czy ja wiem, czy wciąga? Nie wydaje mi się, żebym miała obsesje na punkcie AVON-u. Mojej mamie i mi to się po prostu opłaca, bo w zasadzie za to, co mama zarobi na sprzedaży, bierzemy kosmetyki dla siebie, i zawsze tylko tyle, żeby nie dopłacać, także nigdy nie przesadzamy
A
Agnexx
Gość
Ja mam krem pod oczy pietruszkowy HerbikaPlant z firmy Ziaja i jestem zadowolona. Dodam, że kosztował niecałe 3zł.
K
kabanek
Gość
Witam.
Ja jestem bardzo zadowolona z balsamu Naturals White Grapes z Avonu oraz kremu Nivea Soft.
Są to rewelacyjne kosmetyki ze względu na zapach i konsystencje (aha no i cene!!!)
Pozdrawiam
Ja jestem bardzo zadowolona z balsamu Naturals White Grapes z Avonu oraz kremu Nivea Soft.
Są to rewelacyjne kosmetyki ze względu na zapach i konsystencje (aha no i cene!!!)
Pozdrawiam
reklama