reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubiony kosmetyk

hehe, minozka to tak jak ja z tymi pomadkami... kupie sobie i potem traci ważność bo nie używam... :) czasem błyszczyka użyję na jakieś wyjątkowe okazje hehe :D ;D

reklama
Ja, z racji tego, że mam mamę konsultantkę, w większości używam kosmetyków AVON. Szampony, dezodoranty, podkłady, wody toaletowe, pomadki, cienie do powiek i co tam jeszcze...kurczę, nawet szczotkę do włosów i grzebień mam z AVON-u ;)...najbardziej lubię serum na rozdwajające się końcówki, bo naprawdę działa, ja teraz stosuję już tylko profilaktycznie, a z pozostałych...za długo by wymieniać...któraś z was wspominała, że ma zamiar zamówić peeling z brązowym cukrem. Dla mnie rewelacja, zwłaszcza zapach, który potem fajnie trzyma się na skórze. Mój mąż stwierdził, że pachnę jak wata cukrowa i nic tylko zjeść ;D

hehe Liriel ja też kiedyś byłam konsultantką AVONu ale strasznie dużo kosmetyków kupowałam i musiałam zrezygnować :) bo to wciąga :p

Czy ja wiem, czy wciąga? Nie wydaje mi się, żebym miała obsesje na punkcie AVON-u. Mojej mamie i mi to się po prostu opłaca, bo w zasadzie za to, co mama zarobi na sprzedaży, bierzemy kosmetyki dla siebie, i zawsze tylko tyle, żeby nie dopłacać, także nigdy nie przesadzamy ;)

Dziewczyny, a jaki polecacie krem pod oczy? Wypróbowałam już kilka, ale jak do tej pory nie znalazłam "tego jednego".
W tej chwili uzywam Serum pod oczy i wokół ust z biokompleksem bursztynu z Polleny Ewy, ale to tez nie jest "to"

Ja mam krem pod oczy pietruszkowy HerbikaPlant z firmy Ziaja i jestem zadowolona. :) Dodam, że kosztował niecałe 3zł.

Rewelacyjny jest Primordiale Lancome pod oczy (te do twarzy też). Kosztowny, ale wydajny. Nie jest tłusty, szybko się wchłania. Polecam, wybróbowałam

Witam.
Ja jestem bardzo zadowolona z balsamu Naturals White Grapes z Avonu oraz kremu Nivea Soft.
Są to rewelacyjne kosmetyki ze względu na zapach i konsystencje (aha no i cene!!!)
Pozdrawiam

reklama
Do góry