reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mija - raczej jak sie karmi piersia, to noworodki spia 4-5 godzin, a czsem nawet krocej wiec marne szanse na wyspanie sie :
pediatra nam przedwczoraj mówił, że jak dzidzia ma w brzuchu czkawkę, to prawdopodobnie przez pierwsze dwa miesiące będzie też miała i nawet z podobną częstptliwością ... ciekawe czy się sprawdzi, bo nasza czka sobie prawie co wieczór
nie wiem jak Wy, ale u mnie z siusianiem to jest czasem tak, że ledwo co skończę, a już mam wrażenie, ze mi się chce na nowo - to pewnie efekt nisko położonej łepetynki
nie wiem jak Wy, ale u mnie z siusianiem to jest czasem tak, że ledwo co skończę, a już mam wrażenie, ze mi się chce na nowo - to pewnie efekt nisko położonej łepetynki
reklama
Moje maleństwo wpycha mi już główkę w kanał rodny.Chwilami boli aż podskakuję.Staram się odrazu położy na równej powierzchni wtedy mniej boli niż kiedy stoję.
Kupeczki mam żadkie od jakiegoś czasu ale to ponoc znaczy że oczyszcza się przed porodem.Siusiu nadal tak szęsto.Takie uroki końca ciąży. :laugh:
Kupeczki mam żadkie od jakiegoś czasu ale to ponoc znaczy że oczyszcza się przed porodem.Siusiu nadal tak szęsto.Takie uroki końca ciąży. :laugh: